HUIS LATEN BOUWEN Laat het huis van je dromen bouwen

Huis laten bouwen

Heb je besloten om een huis te (laten) bouwen? Dat is een grote, maar ontzettend mooie stap! Bij het laten bouwen van een huis komt veel kijken. Allereerst kies je natuurlijk een ontwerp uit of laat je een ontwerp voor jouw nieuwe huis maken. Vervolgens ga je verder in op de details van je huis en daarna is het tijd om het huis echt te gaan bouwen. In al deze stappen staat Goldewijk voor je klaar.

Huis laten bouwen door Goldewijk

Goldewijk bouwt huizen op iedere locatie in Nederland. We kennen de regio’s en partners goed, werken in vaste teams, hebben eigen timmer- en metsel ploegen, zijn goed op elkaar ingespeeld en we houden de kosten in de hand. Zo blijft het laten bouwen van een huis betaalbaar.

Als je een huis laat bouwen door Goldewijk, dan profiteer je van meer dan 160 jaar ervaring in de bouw. Sinds de oprichting in 1855 zijn er meer dan 10.000 huizen gebouwd door Goldewijk. Van projectbouw tot catalogusbouw en villa architectuur. Goldewijk bouwt twee-onder-een-kapwoningen, schuurwoningen, kubistische woningen en herenhuizen

Type woningen

Vorige
Volgende

Cataloguswoning of villa onder architectuur

Je kunt er dus voor kiezen om een cataloguswoning te laten bouwen of een villa onder architectuur, geheel op maat gebouwd. Kies je voor een cataloguswoning, dan heb je nog steeds ontzettend veel opties. De afmetingen, indeling en afwerking van het huis bepaal je namelijk zelf. Met 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten bieden wij jou de grootste collectie catalogushuizen van Nederland. Gebruik de huisconfigurator om zelf eenvoudig je huis samen te stellen. 

Ben je geïnteresseerd in het laten bouwen van een huis onder architectuur, en heb je al helemaal in gedachten hoe jouw huis eruit moet gaan zien? Onze architecten helpen je om dit beeld om te zetten naar een ontwerp. Zij ontwerpen samen met jou een woning waarin al jouw woonwensen zijn verwerkt.

Voordelen van het laten bouwen van een huis

Het laten bouwen van een huis brengt vele voordelen met zich mee. Je bepaalt zelf hoe het exterieur en het interieur er uit komen te zien, welke materialen er gebruikt worden en hoe energiezuinig de woning wordt. Daarnaast bespaart het laten bouwen van een huis erg veel tijd en zorgen, al helemaal als je kiest voor een prefab woning. Architecten en aannemers hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van huizen en kunnen je dan ook goed adviseren en de bouw begeleiden. Zo voorkom je dat je in de valkuilen van zelfbouw valt en jouw droomproject verandert in een nachtmerrie.

De kosten van een huis laten bouwen

Het laten bouwen van een huis scheelt vaak ook aanzienlijk in de kosten ten opzichte van het kopen van bestaande bouw. Bij bestaande bouw heb je altijd te maken met hogere prijzen door bijvoorbeeld kosten koper of een opgedreven prijs door het bieden in een overhitte woningmarkt. 

Bij het laten bouwen van een huis bestaan de kosten grofweg uit de kosten van de grond en de kosten van de gekozen woning. Om deze reden heb je zelf veel invloed op de uiteindelijke prijs die je betaalt. Ben je benieuwd wat het jou zou kosten? Stel je eigen woning samen in onze woning configurator en krijg direct de prijs van jouw droomhuis te zien!

Bekijk de prijs

 

Inspiratie bij het laten bouwen van een huis

Wil jij een huis laten bouwen en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan eens onze verschillende bouwstijlen en de mogelijkheden tot traditioneel en conceptueel bouwen. Ben je geïnteresseerd in een bouwkavel in bijvoorbeeld Almere, Nijmegen, Utrecht, Badhoevedorp of Heiloo? Bekijk dan onze bouwkavels

Zodra je huis opgeleverd wordt wil je zo snel mogelijk comfortabel wonen. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen, van het maken van belangrijke berekeningen tot het aanvragen van vergunningen. In die tijd kun jij je richten op de inrichting van je huis. Kortom: het maken van een thuis van jouw nieuwe woning. Wil je hierover advies? Onze interieurontwerpers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Adviesgesprek aanvragen