Huis laten bouwen Laat het huis van je dromen bouwen

Huis laten bouwen

Heb je besloten om een huis te (laten) bouwen? Dat is een grote, maar ontzettend mooie stap! Bij het bouwen van een huis komt veel kijken. Allereerst kies je natuurlijk een ontwerp uit of laat je een ontwerp voor jouw nieuwe woning maken. Vervolgens ga je verder in op de details van je woning en daarna is het tijd om het huis echt te gaan bouwen. In al deze stappen staat Goldewijk voor je klaar.

Realiseer jouw woondromen

Wil je een huis laten bouwen en ben je benieuwd wat Goldewijk voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en maak een afspraak! Heb je interesse in een cataloguswoning? Stel jouw droomhuis samen in onze huisconfigurator. Hierin krijg je direct een overzicht van de kosten van de woning.

Maak een afspraak!

Eigen ontwerp of cataloguswoning

Een nieuw huis bouwen begint bij het ontwerp. Goldewijk biedt hierin twee opties. Je kunt een cataloguswoning kiezen of een speciaal ontwerp door ons laten maken. Kies je voor een cataloguswoning, dan heb je nog steeds ontzettend veel opties. De afmetingen, indeling en afwerking van het huis bepaal je namelijk zelf. Heb je al helemaal in gedachten hoe jouw huis eruit moet gaan zien? Onze architecten helpen je om dit beeld om te zetten naar een ontwerp. Zij ontwerpen samen met jou een woning waarin al jouw woonwensen zijn verwerkt.

Lees meer over bouwen onder architectuur


Van jouw nieuwe huis een thuis maken

Na de ontwerpfase kunnen wij beginnen met het bouwen van jouw nieuwe woning! Goldewijk heeft al meer dan 160 jaar ervaring in de bouw. Je huis bouwen wij dan ook met veel passie en vakmanschap. Zodra je huis opgeleverd wordt wil je zo snel mogelijk comfortabel wonen. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen, van het maken van belangrijke berekeningen tot het aanvragen van vergunningen. In die tijd kun jij je richten op de inrichting van je huis, kortom: het maken van een thuis van jouw nieuwe woning. Wil je hierover advies? Onze interieurontwerpers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Lees meer over de verschillende bouwstijlen 

 

Huis laten bouwen door bouwbedrijf Goldewijk