Twee onder een kap bouwen Samen jullie droomhuis realiseren

twee onder een kap bouwen

Droom je altijd al van het bouwen van een eigen huis, maar behoort een vrijstaand huis niet tot de mogelijkheden? Laat dan een twee onder een kap bouwen. Een prachtig huis, samen met een ander gezin, op een plek naar keuze; met Goldewijk komt die droom binnen bereik!

Huis configurator

Wil je graag zelf al aan de slag? Maak dan gebruik van onze Huis configurator. In slechts 6 stappen heb je al een idee hoe jouw nieuwe huis eruit kan komen te zien.

Stel hier zelf je droomhuis samen

Neem contact op

Wil je een twee onder een kap bouwen laten en zoek je nog een team met meer dan 160 jaar ervaring in de bouw? Goldewijk begeleidt jullie graag in dit mooie proces. Neem gerust eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw woonwensen werkelijkheid te maken in die op maat gemaakte twee onder een kap.

Neem contact met ons op

Twee onder een kap woning door bouwbedrijf Goldewijk
Neem contact op

Een twee onder een kap bouwen: hoe werkt dat?

Om die mooie twee onder een kap te bouwen, kun je bij Goldewijk twee kanten op. De eerste optie: kiezen voor één van onze cataloguswoningen. Ook hierin heb je nog bijzonder veel keuze voor wat betreft afmetingen, indeling en afwerking. Daarmee wordt ook een cataloguswoning een compleet uniek thuis, helemaal naar jullie eigen smaak. Hebben jullie zeer specifieke wensen die jullie niet kwijt kunnen in één van de cataloguswoningen? Dan kun je ook een twee onder een kap bouwen laten onder architectuur. Op die manier helpen onze architecten jullie wensen te vertalen in een uniek ontwerp.

Lees meer over onze diverse modellen

Stijlen voor de twee onder een kap

Binnen de cataloguswoningen is er al een twee onder een kap beschikbaar vanaf € 285.000. De keuken en badkamer zijn daarbij inbegrepen. En natuurlijk kun je daarbij altijd kiezen uit onze vijf woonstijlen:

  • Classic - Oud-Hollands
  • Pure - Jaren 30
  • Rustic - Landelijk wonen
  • Urban - Modern design
  • Sense - Scandinavisch wonen
     

Welke smaak je ook hebt, we helpen je graag bij het realiseren van jullie twee onder een kap.

Lees meer over de verschillende bouwstijlen

Zelf een twee onder een kap woning ontwerpen met bouwbedrijf Goldewijk