WOONKARAKTER Kies je eigen bouwstijl

Kies de bouwstijl die bij je past

Pure

De Pure stijl is tijdloos en fris, de vertrouwde degelijkheid staat hoger aangeschreven dan het willen uitdragen van een statement. Een mix van origineel, luxe, modern en klassiek komen samen in een jaren 30 woning. Een woning, die warmte en geborgenheid uitstraalt.

Bouwstijl Pure ontdekken
Rustic

Ervaar de rust van woonstijl Rustic! Een woning met een sfeervolle basis en een mooie landelijke warme vriendelijke uitstraling. Stoere en zachte materialen in een tijdloze eenvoud gecombineerd, versterken het rustieke karakter. Natuurlijke tinten en materialen geven je huis een landelijke en romantische sfeer, om heerlijk tot jezelf te komen.

Bouwstijl Rustic ontdekken
Classic

Deze rijke woonstijl is ontstaan in de renaissance. Het is vooral een statige en elegante woonstijl, waarin je vooral luxe en antiek terugvindt. Het interieur wordt gekenmerkt door symmetrie. Toepassing van donkere houtsoorten, ornamenten en sierlijsten geven de Classic stijl een rijk aanzien.

Bouwstijl Classic ontdekken
Urban

Woonkarakter dat getuigt van veel lef en een zekere hang naar extravagantie. Dit komt tot uitdrukking in een strakke minimalistische en soms sculpturale vormgeving met veel onconventioneel materiaalgebruik. De woning is tot een object geworden, maar wel heel puur met een eigen identiteit.

Bouwstijl Urban ontdekken
Sense

Uniek, dát is Sense. Licht, ruimte, openheid. Een woonbeleving, waarin je op geheel eigen wijze jouw sfeer creëert. De binnen- en buitenruimte lopen harmonisch in elkaar over. Modern wonen ten top.

 

Bouwstijl Sense ontdekken