WOONKARAKTER Kies je eigen bouwstijl

welkom bij de Sense stijl

Interieur algemeen

Een ware ruimtelijke beleving, die je alleen in de Sense zult ervaren. Het buitenleven ervaar je door de grote raampartijen maximaal en bied je een ongekend gevoel van vrijheid. Een flexibele ruimte indeling met veel doorzichten en verfrissende invullingen, geven het huis een gedurfd karakter.

Vorige
Volgende

Interieur detail

De moderne Scandinavische look brengt deze stijl tot leven. Het kleurrijke interieur vormt een mooi contrast met de lichte afwerking van de wanden, vloeren en plafonds. Een prachtige verzameling van kunst, antiek en moderne objecten maken jouw interieur onderscheidend.

Vorige
Volgende

Exterieur algemeen

De Sense herken je in iedere leefomgeving direct. Grote raamopeningen voorzien van shutters en een rieten- of moderne dakbedekking geven de woning zijn unieke uitstraling. Herkenbaar aan zijn licht grafische vormgeving,  heldere rechte lijnen en het natuurlijke kleurenpalet.

Vorige
Volgende

Exterieur detail

Kenmerkend zijn de mooie combinaties van strak, natuurlijk materiaal- en kleurgebruik. Houten kozijnen, riet, glas en de keuze voor een bijzondere gevelsteen geven jou de mogelijkheid om de Sense naar jouw smaak en ideeën samen te stellen.

Vorige
Volgende