Urban Village Een nieuwe toekomst van bouwen

Volop voordeel

Wil je meer waar voor je geld? Dan is conceptueel bouwen de oplossing. Met een slim en doorontwikkelde aanpak leveren wij een breed scala aan oplossingen om zelf je huis mee samen te stellen. Dat is leuk én net zo makkelijk.

Urban Village

Wij gaan investeren

Ons visie op de toekomst is kraakhelder. Goldewijk gaat een positie innemen in de top 20 woonmerken van Nederland met het product Urban Village. 

Wij ontwikkelen een nieuw product. Een andere manier van bouwen, realiseren en wonen. En die manier maakt ook dat wij hulp vragen. Hulp van profesionals die ook op een andere manier kijken naar de toekomst van bouwen en wonen. 

Die hulp betekent ook dat wij van jou ook een investering vragen. In tijd, ideeën, oplossingen, geld of creativeit.  

Neem contact met ons op

urban village

Vorige
Volgende

 

 

Creëer jouw droom

Je droomhuis samenstellen is een leuke bezigheid. Welk model past bij jou,  wat is je ideale indeling? Via de woningconfigurator ontdek je de mogelijkheden ruimschoots. Begin ook jouw woondroom en start hier de configurator en ontdek!

 

 

 

Wij helpen je

Weet jij al welk huis bij jou past? Of heb je nog vragen hoe wij bouwen? Precies op deze en andere vragen helpen wij je graag op weg. Maak een afspraak en bel 085-7501050. Dan spreken wij elkaar snel.