URBAN VILLAGE De trend in bouwen en wonen

Woonmerk

Urban Village Group is een Nederlandse bouwgroep gericht op high-end catalogusbouw en ontstaan uit een rijke historie in de woningbouw.

Onze merken zijn:
- Urban Village
- Goldewijk 
- Studio WeBuild

Partnersamenwerkingen:
Fitzroya

 

 

 

ENJOY LIVING 

Onze missie

Urban Village is in Nederland het toonaangevende merk van huizen met een GOOD design, voor de NEW Lifestyle manier van leven, waarbij huizen in een TOTAL retail aanpak met de klanten worden samengesteld en huizen volgens het principe van SMART Building worden gebouwd.

Good Design zijn onder uitnodigende architectuur gebouwde functionele woningen, met gewilde Dutch & American design stijlklassiekers als hoofdkenmerk en aangekleed met internationale design toppings voor de façade en het interieur.

New Lifestyle is een unieke combinatie van klanten die een luxe en bewust leven ambiëren. Door het binnen- en buitenleven van huis en tuin op een eigentijdse manier te integreren en open te staan voor verschillende manieren van (samen)leven creëren wij nieuwe en flexibele woonvormen.

Total Retail waarbij in een conceptstore de woningen met de klant worden samengesteld volgens de nieuwste technieken van concepting.

Smart Building is een uitgekiende modulaire bouwwijze die circulair bouwen mogelijk maakt. De elementen worden geprefabriceerd in een blokkenfabriek en op locatie in korte tijd geassembleerd. Toekomstbestendige optiepakketten zijn universeel en uitbreidbaar.

urban village

Vorige
Volgende

Conceptueel werken

Het Urban Village concept is een geheel eigen ontwikkeling. Een unieke oplossing gebaseerd op langdurige kennis over klanten en marketingdenken binnen de woonindustrie. Industrieel gebouwd, compleet nieuw van opzet.

 

Ons uitgangspunt is een doorontwikkeling op basis van ketentweehandigheid binnen een dynamisch verdienmodel. Een andere aanpak en daardoor de manier van écht samenwerken.

urban village

Nieuwe doelgroep

In hun drukke bestaan zoekt de Urban Village klant noodzakelijke rust. Omarmt door de luxe die zij zich kunnen veroorloven en verantwoord door de eerlijke keuzes die zij maken. Geënt op de laatste trends en gadgets. Met hoogwaardige materialen in de basis.


Partner worden?

Wonen zoals vroeger. Inspiratie uit het verleden, heden en onze toekomst. Snufjes design als topping voor de meer internationale architectuur. Urban Village brengt wonen en buitenleven samen op een geheel eigen wijze. In een compleet nieuwe manier van wonen, bouwen en met hoogwaardige architectuur. Toekomstbestendig door aandacht voor gezondheid, eco, veiligheid, zorg en energie.

Urban Village zoekt solide, sterke strategische partners voor de verder ontwikkeling, investering en realisatie van het concept en nieuwe projecten.

Wil je partner worden? Stuur een mail aan Richard de Moel (r.demoel@urbanvillage.nl), eigenaar van Urban Village Group en omschrijf in maximaal 100 woorden waarmee jouw organisatie een bijdrage kan leveren aan het concept en/of projecten. 

Trends by Bakas

We leven in een eneverende periode. Trends zijn de toekomst. Adjiedj Bakas is trendwatcher en als ambassadeur van Urban Village een belangrijke inspirator van het nieuwe concept Urban Village.