HERENHUIS Groot, statig en luxe

Herenhuis

Bouw onder architectuur

Een herenhuis is bekend om een deftige uitstraling. De gevelarchitectuur is vaak symetrisch van opbouw met in het midden de voordeur. 

Op deze veelvoorkomende stijl heeft Goldewijk ook andere varianten bedacht. Zo geven wij  de woning behalve een statig gevoel ook een individueel karakter. 

Wij realiseren deze robuuste villa geheel naar individuele wens. Onze architect maakt dan ook graag een woningontwerp voor jou op maat.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Een groot huis

Een herenhuis behoort tot de grootste woningen in zijn soort. Altijd twee bouwlagen met een volledige zolder verdieping onder de kap. Aan ruimte geen gebrek. Goldewijk heeft een naam in de bouw van grote herenhuizen hoog te houden. Niet alleen vanwege de traditionele bouwwijze. Maar vooral ook door de stijlvolle architectuur van onze ontwerpen.  

Herenhuis

Vorige
Volgende

Stijlvol woonplezier

Fijn wonen start met een goed gevoel. De uitstraling van een herenhuis geeft een rijke ambiance. Het tijdloze karakter van een herenhuis maakt dit type huis tot een gewilde en volwassen woning.

 

Grote gezinnen of mensen die van extra ruimte houden vinden in het herenhuis de woning van hun dromen. Met een grote mate van flexibiliteit en ruimte richt jij je huis dan ook makkelijk in. Dit is stijlvol woonplezier in optima forma.

Grandeur en royaal

Patriciërswoning ten top

Een prachtige residence kun je het herenhuis oprecht noemen. De veelzijdigheid van de woning met een volwaardige tweede verdieping geeft jou de extra woonruimte die jij zoekt.

Ontwerpgesprek

Heb jij de wens om een herenhuis te gaan bouwen? En zoek je een bouwbedrijf die deze wens in vervulling kan laten gaan? Maak dan een afspraak met Goldewijk om al jouw woonwensen te bespreken. Dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor jouw droomvilla op maat op.

Maak direct een afspraak

Woonkarakter

Dat een herenhuis niet alleen klassiek hoeft te zijn, bewijzen wij met onze verschillende woning ontwerpen. Zo realiseren wij ook jouw herenhuis naar wens in een moderne of jaren dertig stijl. Bespreek daarom jouw woonkarakter samen met onze adviseur of architect tijdens het ontwerpgesprek bij Goldewijk.