VOORDELEN Het gemak van Goldewijk

Een heldere belofte

Goed wonen en een fijn leven zijn belangrijk voor iedereen. Dat maakt stijlvol woonplezier al decennia lang het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Met de Goldewijk formule  - alles in 1 hand - maken wij het kopen en het bouwen van jouw huis tot een feest. Dat zie je terug in onze 10 voordelen. Want op Goldewijk kun je bouwen. 

 

10 voordelen 

Het gemak van bouwen met Goldewijk

1. Grote wooncollectie
10 woonmodellen
2. Vijf woonstijlen
Rustic, Urban, Classic, Pure, Sense
3. Wonen op maat
Grote keuze in maatvoering en indelingen
4. Traditioneel bouwen
Kwaliteit voor een levenslang woongenot
5. Bouwbedrijf & Architecten
Eigen bouwbedrijf en architecten
6. De beste A-merken
Keuze uit kwalitatief hoogwaardige materialen
7. Architectuur
Architectuur voor een betaalbare prijs
8. Transparant
Duidelijke prijzen en opleverdatum
9. 3D presentatie
Woningen in kleur en op maat gepresenteerd
10. Stijlvol woonplezier
Alles in 1 hand formule

Vraag direct de brochure aan

Alles in één hand

Vorige
Volgende

One Stop Shop

Het bouwen van je huis doe je vaak een keer in je leven. Er komt veel bij kijken.  Wij helpen je van a t/m z dit in goede banen te leiden. Met de Goldewijk totaaloplossing van het woningontwerp, het regelen van de vergunning en de bouw is alles in een keer goed geregeld. Dat geeft jou veel rust en ruim de tijd om over alle details na te denken. 

 

Samen met onze partners bieden we je de mogelijkheid de styling van je huis, de inrichting van je keuken en badkamer helemaal in een keer te regelen voor oplevering. Dat maakt het voor jou een stuk overzichtelijker en leuker.  En kies je liever alleen voor het bouwen van een casco huis. Dan kan dat natuurlijk ook. 

Showrooms

Best uitgekozen van Nederland

Je keuken, badkamer en toilet ga je het liefst naar eigen idee en smaak inrichten. Dat kan bij onze partner showrooms. Op een groot vloeroppervlak vol wooninspiratie heeft onze partner BMN een grote keuze sanitair, tegelwerk en keukens. Voor de perfecte ambiance om de keuken piekfijn samen te stellen kun je ook naar Tielemans Keukens. De beste keukenzaak van Nederland!

 

 

 

Persoonlijk contact

Betrokkenheid en direct contact is belangrijk. Door je woonwensen goed te begrijpen, vertalen wij dit in een perfect ontwerp voor jou. Richard en Nico zijn samen de eigenaar van de Goldewijk bedrijven en zelf dagelijks actief in de onderneming. De lijnen zijn zo lekker kort en dat ervaar jezelf direct in een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen jouw project of woondroom te realiseren!

Maak een afspraak

Landelijk bouwbedrijf

Goldewijk werkt landelijk. En dat heeft zo zijn voordelen. We kennen de regio’s en onze partners goed. Door het werken in vaste teams, eigen timmer- en metselploegen zijn wij ingespeeld op elkaar en houden we de kosten in de hand. Zo heb jij altijd een stijlvol woonhuis voor een betaalbare prijs. En dat op iedere locatie in Nederland.