SCHUURWONING De perfecte combinatie tussen landelijk en modern wonen

Landelijk design

Is landelijk en modern wonen helemaal jouw stijl? Met een schuurwoning combineer je het beste uit twee werelden. Landelijk door de eenvoudige vorm en het eerlijk gebruik van bouwmaterialen. Modern door de strakheid van het design.   

Schuurwoning

Ruim wonen in een design villa

Een grote schuurwoning heeft talloze voordelen. De ruime indeling van de woning geeft je veel vrijheid om jouw schuurwoning in te delen volgens eigen idee.

Unieke ruimtebeleving

Onder het grote zadeldak schuilt een berg aan ruimte. Vaak ontwerpen wij een vide of deels helemaal open verdieping met een kijkje tot in de nok. Deze ruimtebeleving is uniek en voelt tegelijkertijd huiselijk aan. Dit komt door de slimme toepassing van materialen, waaronder eiken gebinten en het gebruik van grote ramen.

De gevelopeningen bij een schuurwoning zijn grotendeels ontwerpen in de voor- en de achtergevel. Het dak en de gevels lopen als een deken over het huis heen. Het is daarmee het karakteristieke kenmerk van een schuur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuurwoning?

Neem contact met ons op

Schuurwoningen

Vorige
Volgende

Industrieel of ingetogen?

Wil jij de woning helemaal industrieel of toch meer ingetogen in het landschap zien? Gebruik je liever staal of toch riet?

 

Onze architecten houden rekening met jouw persoonlijke wensen. In een aantal ontwerpsessies ontwikkelen wij jouw droomschuur geheel op maat.  

Landelijk ontwerp

Schuur en streek in verbinding

Het landschap is een belangrijke bron voor de schuurwoning. In het ontwerp houden we rekening met de streek waarin het huis wordt gebouwd. En combineren dit met streekeigen details en materialen.

Ontwerpgesprek

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen schuurwoning?  Dan spreken wij jouw wensen graag samen met je door. Neem direct contact op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. We zullen je inspireren en helpen om jouw woondroom te realiseren.

Maak direct een afspraak

Duurzaam bouwen

De Goldewijk schuurwoning is uitermate goed geschikt om ook duurzaam te bouwen. Een energie neutraal huis of een Nul op de Meter woning kunnen wij voor eenvoudig voor jou realiseren.

Duurzaam bouwen gaat wat ons betreft hand in hand met comfort en gezondheid. Bespreek jouw wensen tijdens het ontwerpgesprek.