SCHUURWONING De perfecte combinatie tussen landelijk en modern

Landelijk design

Is landelijk en modern wonen helemaal jouw stijl? Met een schuurwoning combineer je het beste uit twee werelden.

Landelijk door de eenvoudige vorm en helder materiaalgebruik. Modern door de strakheid van het design.   

Schuurwoning

Ruim wonen in een schuurwoning

De grote schuurwoning heeft talloze voordelen. De ruime indeling van de woning geeft je veel vrijheid om jouw huis in te delen volgens eigen idee.

Onder het grote zadeldak schuilt een berg ruimte. Vaak ontwerpen wij een vide of deels helemaal open verdieping met een kijkje tot in de nok. Deze ruimtebeleving is uniek en voelt tegelijkertijd huiselijk aan.

Dit komt door de slimme toepassing van materialen, waaronder eiken gebinten en het gebruik van grote ramen.

De gevelopeningen bij een schuurwoning zijn grotendeels ontwerpen in de voor- en de achtergevel. Het dak en de gevels lopen als een deken over het huis heen. Het is daarmee het karakteristieke kenmerk van een schuur. 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schuurwoningen

Vorige
Volgende

Industrieel of ingetogen?

Wil jij de woning helemaal industrieel of toch meer ingetogen in het landschap zien? Gebruik je liever staal of toch riet?

 

Onze architecten houden rekening met jouw persoonlijke wensen. In een aantal ontwerpsessies ontwikkelen wij jouw droomschuur op maat.  

Landelijk ontwerp

Schuur en streek in verbinding

Het landschap is een belangrijke bron voor de schuurwoning. In het ontwerp houden we rekening met de streek waarin het huis wordt gebouwd. En combineren dit met streekeigen details en materialen.

Duurzaam bouwen

De Goldewijk schuurwoning is uitermate goed geschikt om duurzaam mee te bouwen. De toepassing van een warmtepomp in de bodem, het integreren van zonnenpanelen in het dak of het gebruik van de nieuwste zonnenpannen. Wij ontwerpen de woning geheel passend bij jouw duurzame ambities.

Duurzaam bouwen gaat wat ons betreft hand in hand met comfort en gezondheid. Wat dit precies betekent voor jouw huis bespreken we graag met je aan tafel.

Maak direct een afspraak

Ontwerp gesprek

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen schuurwoning?  Dan bespreken wij deze graag samen met je door. Neem direct contact op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. We zullen je inspireren en helpen jouw woondroom te realiseren.