SCHUURWONING De perfecte combinatie tussen landelijk en modern wonen

Schuurwoning bouwen

Ruim wonen in een design villa

Is landelijk en modern wonen helemaal jouw stijl? Met een schuurwoning combineer je het beste uit twee werelden. Landelijk door de eenvoudige vorm en het eerlijk gebruik van bouwmaterialen. Modern door de strakheid van het design. Bij een schuurwoning van Goldewijk komt het allemaal samen. 

Schuurwoning: een unieke ruimtebeleving

Een grote schuurwoning heeft talloze voordelen. De ruime indeling van de woning geeft je veel vrijheid om jouw schuurwoning in te delen naar eigen idee. Dat is de voornaamste reden dat een schuurwoning bouwen de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. 

Onder het grote zadeldak schuilt een berg aan ruimte. Vaak ontwerpen wij in de schuurwoning een vide of deels helemaal open verdieping met een kijkje tot in de nok. Deze ruimtebeleving is uniek en voelt tegelijkertijd huiselijk aan. Dit komt door de slimme toepassing van materialen, waaronder eiken gebinten en het gebruik van grote ramen. 

De gevelopeningen bij een schuurwoning zijn grotendeels ontwerpen in de voor- en de achtergevel. Het dak en de gevels lopen als een deken over het huis heen. Het is daarmee het karakteristieke kenmerk van een schuurwoning. 

Industrieel of ingetogen?

Wil jij de schuurwoning helemaal industrieel of toch meer ingetogen in het landschap zien? Gebruik je liever staal of toch riet? Onze architecten houden rekening met jouw persoonlijke wensen. In een aantal ontwerpsessies ontwikkelen wij jouw schuurwoning geheel op maat. Van ontwerp tot oplevering: Goldewijk begeleidt het gehele bouwproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een schuurwoning?

Neem contact met ons op

Schuurwoningen

Vorige
Volgende

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is een belangrijk speerpunt bij Goldewijk. De Goldewijk schuurwoning is uitermate geschikt om duurzaam te bouwen. Een energieneutraal huis of een Nul op de Meter schuurwoning kunnen wij eenvoudig realiseren. 

Duurzaam bouwen gaat wat ons betreft hand in hand met comfort en gezondheid. Bespreek jouw wensen voor een schuurwoning tijdens het ontwerpgesprek.

Ontwerpgesprek

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen schuurwoning? Dan spreken wij jouw wensen graag samen met je door. Neem direct contact op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek. We zullen je inspireren en helpen om jouw woondroom te realiseren.

Maak direct een afspraak

Landelijk ontwerp

Schuurwoning passend bij de omgeving

Het landschap is een belangrijke bron voor het ontwerpen en bouwen van een schuurwoning. In het ontwerp houden we rekening met de streek waarin de schuurwoning wordt gebouwd. Streekeigen details en materialen worden gecombineerd in het ontwerp en de bouw van de schuurwoning. Zo past jouw ideale schuurwoning perfect in de omgeving.