Basismodellen van onze cataloguswoningen Zó een keuze vrijheid

Cataloguswoningen van Goldewijk

Ben je op zoek naar een nieuwe woningen, geheel in eigen stijl? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 verschillende type cataloguswoningen. De cataloguswoningen zijn helemaal naar eigen smaak en budget samen te stellen. Van steen tot dak, van gevel tot raampartij!

De cataloguswoning van jou keuze moet je zien als de basis. Vanuit daar is alles geheel zelf samen te stellen. Zo wordt een cataloguswoning toch helemaal jouw thuis. Het begint al bij de eerste keuze: voor welke bouwstijl kies je? Zie jij jezelf wonen in een landelijke woonboerderij? Of is een notariswoning meer jouw stijl? Uiteraard is de keuze van de cataloguswoning ook afhankelijk van de mogelijkheden op de bouwkavel. Uiteraard houden we daar bij Goldewijk rekening mee, en denken wij graag in het gehele proces met je mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag de brochure aan

Cataloguswoning prijzen

In de huidige woningmarkt liggen huizenprijzen erg hoog. Cataloguswoningen worden dan ook steeds vaker als een alternatief gezien. Een veelgestelde vraag is wat de prijs van een cataloguswoning is. Het mooie is dat dit afhangt van de wensen die je hebt. Zo kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. 

Verschillende opties

De opties van de cataloguswoning hebben invloed op de prijs. Wil jij een groter woonoppervlakte, dan zal dit vaak gepaard gaan met een hogere prijs. Je kunt er ook voor kiezen om zelf meerwerk te gaan uitvoeren, waardoor de prijs lager wordt. Hier een overzicht van enkele opties die invloed hebben op de prijs van de cataloguswoning:

  • Soort huis en type dak
  • Soort buitenmuren
  • Soort isolatie
  • Soort dakbedekking
  • Soort fundering
  • De aanwezigheid van een garage
  • De keuze van type binnendeuren


​Een cataloguswoning laten bouwen hoeft niet lastig te zijn. Bij bouwbedrijf Goldewijk staan we je bij van A tot Z. Van het ontwerp tot de oplevering: we helpen je bij elke stap in het proces. Liever een maatwerk huis? Ook daarvoor is Goldewijk in te schakelen. Onze architect zet jouw droomwensen om in een ontwerp dat helemaal bij jou past. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een groot netwerk van eigen timmerlieden, metselaars, uitvoerders en vaste partners. Laat je je cataloguswoning bouwen door Goldewijk, dan weet je zeker dat je in een huis komt te wonen waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben.

Neem contact op