Werken bij Goldewijk Werkplezier en vakmanschap

Betrokkenheid

Bouwen van de mooiste woningen is ons vak. De passie voor onze klanten en hun wensen staan iedere dag voorop. Zij inspireren en belonen ons met prachtige opdrachten.

Vacatures

Wil je werken bij een van de beste bouwbedrijven van Nederland? En samen met ons prachtige woningen bouwen? Wij hebben de volgende vacatures open staan:

BIM modelleur

Uitvoerder

Werkvoorbereider / Uitvoerder

Werkvoorbereider

Timmerman / Timmervrouw

 

Vakbroeders

Vorige
Volgende

Vestigingen

Goldewijk werkt vanuit het kantoor in Almere. In de Achterhoek hebben wij onze materieelopslag. De komende jaren wordt gewerkt aan de realisatie van een conceptshowroom in Almere met eigen prefab module fabriek.

Samen bouwen

Wij zijn een klein maar slagvaardig team die uitermate goed op elkaar is ingewerkt. We zijn een familiebedrijf waarin echt vakmanschap hoog in het vaandel staat. Samenwerking loont en werkplezier draagt bij aan de kwaliteit waar wij voor staan.

Samen meer

Teamwork

Effectief en succesvol samenwerken. Dat vraagt vertrouwen en zorgt voor verbondenheid. Goldewijk brengt samenwerken in de praktijk vanuit een familie gerichte aanpak. Dit doen we vanaf 1855 en dat houden we zo. 

 

 

 

 

 

G-TEAM

Wil jij tot ons G-TEAM horen? We bieden je een uitstekend salaris, prima voorwaarden. Uiteraard werk je aan de prachtige realisatie van onze Goldewijk villa's.

 

 

 

 

 

Solliciteren

Wil jij ook solliciteren? Schrijf jouw reactie aan info@goldewijk.nl

Bellen mag ook. Richard de Moel op 085 750 10 50 of 06 44 22 60 24