BOUWBEDRIJF UIT ALMERE Aannemer sinsds 1855

Woonmerk

Goldewijk is van oudsher een regionaal aannemersbedrijf met een grote passie voor mensen, wonen en architectuur.

Wij ontwikkelden ons tot de eerste catalogusbouwer van Nederland. Een stap die niet onopgemerkt is gebleven en leidde dat Goldewijk het eerste woonmerk in de Nederlandse bouwgeschiedenis is geworden.

Een merk dat staat voor stijlvol woonplezier. Dat was het vroeger en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. 

Meer weten? Neem contact met ons op via het formulier.

Bouwbedrijf Goldewijk

Ruim 165 jaar bouwinnovatie

Onze roots gaan ver terug in de tijd, 1855 het jaar van onze oprichting. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf uit de Achterhoek met een grote loyaliteit aan onze klanten en medewerkers. Ons bouwbedrijf is nu gevestigd in Almere en Doetinchem.

Gecombineerd met onze innovatieve aanpak zijn wij altijd trendsettend in de bouw geweest. De eerste woningbouwer met cataloguswoningen, woonmagazines, woonstijlen, een online configurator voor het samenstellen van je huis. De eerste bouwer van Nul op de Meter woningen in de rijbouw. En de eerste met een conceptueel bouwen aanpak volgens slimme standaardisatie.

Deze rijke traditie van vernieuwing droeg bij aan een brede aanpak van bouwen in de marktsegmenten wonen, werken, leren, zorgen en recreëren. En de realisatie van meer dan 10.000 woningen sinds onze oprichting.

Goldewijk heeft de focus liggen op de succesformule van catalogusbouw. Met volop aandacht voor de klant, met continu vernieuwing en toepassing van uitgekiende innovaties leveren wij stijlvol woonplezier. Villabouw, Verbouw en Bedrijfsgebouwen zijn onze andere specialisaties.

Vraag direct onze brochure aan

Vorige
Volgende

Betrokkenheid & vakmanschap

Wij hebben ons merk opgebouwd door de grote betrokkenheid van onze medewerkers en hun vakmanschap. Hierop zijn wij oprecht trots. Door een andere manier van werken zijn wij een solide organisatie met aandacht voor elkaar.  Onze klanten en producten staan voorop in onze dagelijkse manier van werken.

 

Wij hebben passie voor architectuur en vakmanschap tot in ieder detail. Dat zie je terug in de variatie van onze ontwerpen en de keuze voor stijlvolle detaillering en hoogwaardige uitvoering. Met aandacht voor onze klanten bouwen wij voor ieder een uniek huis of project.

Bouwen in Almere

Voor al je bouwprojecten

Al enige jaren is Goldewijk in Almere te vinden. Als bouwbedrijf in Almere hebben we een groot netwerk van specialisten in de bouw opgebouwd. We werken alleen samen met de allerbeste. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen. Daarnaast is Almere een centrum van de nieuwbouw. Constant worden er nieuwe bouwprojecten gestart, waar we enorm enthousiast over zijn. Het innovatieve karakter van een stad als Almere past goed bij Goldewijk. 

 

 

Meer dan de som der delen

De Goldewijk organisatie is opgebouwd uit 3 samenwerkende disciplines, ieder met een eigen specialiteit:

Verkoop | Configuratie | Realisatie.

Onze verkoop is het aanspreekpunt voor al je bouwwensen. Binnen Configuratie wordt jouw project precies naar wens ontworpen en technisch voorbereid. Hierna bouwt Realisatie conform afspraak jouw project tot in de puntjes.

Wij werken door heel Nederland aan prachtige bouwwerken. Wil je ons bezoeken, dan ben je hartelijk welkom bij de vestigingen van Goldewijk in Almere of in Doetinchem.

Maak direct een afspraak

Samen sterk

Wanneer je de bouw van je huis uit handen geeft aan een bouwer wil je kunnen rekenen op vakmensen, die hun werk verstaan. Wij werken altijd met vaste partners met wie wij onze kwaliteit prima waarborgen en onze afspraken ook in tijd nakomen. Als familiebedrijf staan wij voor continuïteit en het leveren van stijlvol woonplezier.