GOLDEWIJK: BOUWBEDRIJF IN ALMERE Aannemer sinds 1855

Goldewijk: Bouwbedrijf in almere

Een kavel gekocht en op zoek naar een partij om je nieuwbouwhuis te bouwen? Of zijn de plannen nog niet concreet en ben je de mogelijkheden aan het inventariseren? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk in Almere aan het juiste adres! Bij Goldewijk staan jouw woonwensen voorop, zodat jouw droomhuis ook een droomthuis wordt. 

Bouwbedrijf in Almere

Door Almere te kiezen als uitvalbasis voor het bouwbedrijf, kunnen we een grote regio bedienen. Daarnaast is ons dienstenpakket vrij uitgebreid. Zo realiseren we cataloguswoningen, geheel naar eigen stijl samen te stellen.

Plannen om een villa of vrijstaande woning te bouwen in de omgeving van Almere? Ook dan is Goldewijk de juiste partij om mee samen te werken. Daarnaast zijn we als bouwbedrijf in Almere in te schakelen voor de grotere verbouwingsklussen. 

Nieuwbouw in Almere

Als bouwbedrijf in Almere blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in deze groeiende stad. Er gebeurt namelijk een hoop in Almere. Zo wordt de stad continu uitgebreid, zowel richting Lelystad als richting Amsterdam. De kavels voor de nieuwbouwprojecten zijn vaak snel verkocht. Al deze toekomstige huiseigenaren nodigen we graag uit voor een afspraak op ons kantoor, om ze bij te staan bij de realisatie van hun droomhuis.  

Constant in ontwikkeling

Het innovatieve karakter van Almere past goed bij ons als bouwbedrijf. Ook wij als bouwbedrijf zijn namelijk constant in ontwikkeling. Zo waren we de eerste aannemer met cataloguswoningen en liepen we voorop met onze huis configurator. Ook nu blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo staat duurzaamheid ook bij ons hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat de klantervaring optimaal is. Een nieuw innovatief woonconcept is hier een voorbeeld van. 

Samen bouwen in Almere met Goldewijk

Met Bouwbedrijf Goldewijk in Almere heb je de juiste partner gevonden voor jouw nieuwbouw- of verbouwproject in Almere en omgeving. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Daag ons gerust uit met jouw plannen. Wij verrassen je met een goede tekening en gedegen offerte.

Jouw opdracht wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. We helpen je van A tot Z; van ontwerp tot en met de realisatie van jouw bouwproject. Daarom is Goldewijk voor veel klanten hét bouwbedrijf van Almere. 

Neem contact op

Bouwen in Almere

Voor al je bouwprojecten

Al enige jaren is Goldewijk in Almere te vinden. Als bouwbedrijf in Almere hebben we een groot netwerk van specialisten in de bouw opgebouwd. We werken alleen samen met de allerbeste. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen. Daarnaast is Almere een centrum van de nieuwbouw. Constant worden er nieuwe bouwprojecten gestart, waar we enorm enthousiast over zijn. Het innovatieve karakter van een stad als Almere past goed bij Goldewijk. 

Bouwbedrijf Goldewijk: Ruim 165 jaar bouwinnovatie

Onze roots gaan terug tot 1855, het jaar van onze oprichting. Goldewijk is van oudsher een regionaal aannemersbedrijf met een grote passie voor mensen, wonen en architectuur. Onze centrale ligging in Almere zorgt ervoor dat ons werkgebied met name in midden Nederland is.

Trendsetter in de bouw

Gecombineerd met onze innovatieve aanpak zijn wij altijd trendsettend in de bouw geweest. De eerste woningbouwer met cataloguswoningen, woonmagazines, woonstijlen, een online configurator voor het samenstellen van je huis. De eerste bouwer van Nul op de Meter woningen in de rijbouw. En de eerste met een conceptueel bouwen aanpak volgens slimme standaardisatie.

Deze rijke traditie van vernieuwing droeg bij aan een brede aanpak van bouwen in de marktsegmenten wonen, werken, leren, zorgen en recreëren. En de realisatie van meer dan 10.000 woningen sinds onze oprichting.

Betrokkenheid & vakmanschap

Wij hebben ons merk opgebouwd door de grote betrokkenheid van onze medewerkers en hun vakmanschap. Hierop zijn wij oprecht trots. Door een andere manier van werken zijn wij een solide organisatie met aandacht voor elkaar.  Onze klanten en producten staan voorop in onze dagelijkse manier van werken.

Wij hebben passie voor architectuur en vakmanschap tot in ieder detail. Dat zie je terug in de variatie van onze ontwerpen en de keuze voor stijlvolle detaillering en hoogwaardige uitvoering. Met aandacht voor onze klanten bouwen wij voor ieder een uniek huis of project.

Meer dan de som der delen

Onze bouwprofessionals, architect en ontwerpers werken allemaal vanuit ons bouwbedrijf in Almere. Wij werken met een team van eigen bouwvakkers, metselaars en timmerlieden. Daarnaast hebben we een architect in huis. Door de korte lijnen binnen ons bouwbedrijf is het mogelijk om jouw project van idee tot en met realisatie te begeleiden en te bouwen. 

Maak direct een afspraak