BOUWBEDRIJF ALMERE Goldewijk aannemer uit Flevoland

Bouwbedrijf Almere

Goldewijk is een allround bouwbedrijf uit Almere voor villabouw, woningbouw, projecten en grotere verbouwingen. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Ons werkgebied is Flevoland en omstreken. 

Bouwpartner in almere

Goldewijk bouwspecialist 

Met Bouwbedrijf Goldewijk in Almere heb je de juiste partner gevonden voor jouw nieuwbouw- of verbouwproject in Almere en omgeving. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Daag ons gerust uit met jouw plannen. Wij verrassen je graag met een goede tekening en gedegen offerte.

Jouw opdracht wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. We helpen je van A tot Z; van ontwerp tot en met de realisatie van jouw bouwproject. Daarom is Goldewijk voor veel klanten hét bouwbedrijf van Almere. 

Neem contact met ons op

Vorige
Volgende

Architect & Aannemer

Onze bouwprofessionals, architect en ontwerpers werken allemaal vanuit ons kantoor in Almere. Wij werken met eigen metselaars en timmerlieden. Door de korte lijnen is het mogelijk om jouw project van idee tot en met realisatie te begeleiden en te bouwen. 

 

Kom langs in onze woonwinkel aan de Midwaystraat 1 in Almere. Daar geven we graag advies over zelfbouw, denken we mee met het ontwerp en geven we inzicht in de bouwkosten. Al een kavel? Dan komen we graag langs op locatie en maken op basis van jouw wensen een offerte op. 

Sinds 1855

rijke historie

Goldewijk is opgericht in 1855. Onze lange kennis en ervaring met bouwen zetten wij graag in op jouw project.

Bouwen in Flevoland

We zijn gevestigd in de jongste provincie van Nederland. Flevoland is volop in beweging. Het bouwen in en rondom onze thuisbasis in Almere heeft onze voorkeur. Inmiddels hebben we meerdere projecten gerealiseerd in Almere en zijn een betrouwbare bouwpartner in de regio.

Een project op een andere locatie in Nederland? Ook dan realiseren wij jouw project. 

Maak direct een afspraak

Offerte gesprek

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen project? Dan nemen wij deze graag samen met je door. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek. We zullen je inspireren en helpen jouw project tot in de puntjes verzorgd te realiseren.