BOUWBEDRIJF ALMERE Met Goldewijk bouw je goed

Goldewijk: Bouwbedrijf in almere

Een kavel gekocht en op zoek naar een partij om je nieuwbouwhuis te bouwen? Of zijn de plannen nog niet concreet en ben je de mogelijkheden aan het inventariseren? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk in Almere aan het juiste adres! Bij Goldewijk staan jouw woonwensen voorop, zodat jouw droomhuis ook een droomthuis wordt. 

Bouwbedrijf in Almere

Door Almere te kiezen als uitvalbasis voor het bouwbedrijf, kunnen we een grote regio bedienen. Daarnaast is ons dienstenpakket vrij uitgebreid. Zo realiseren we cataloguswoningen, geheel naar eigen stijl samen te stellen. Plannen om een villa of vrijstaande woning te bouwen in Almere? Ook dan is Goldewijk de juiste partij om mee samen te werken. Daarnaast zijn we als bouwbedrijf in Almere in te schakelen voor de grotere verbouwingsklussen. 

Nieuwbouw in Almere

Als bouwbedrijf in Almere blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in deze groeiende stad. Er gebeurt namelijk een hoop in Almere. Zo wordt de stad continu uitgebreid, zowel richting Lelystad als richting Amsterdam. De kavels voor de nieuwbouwprojecten zijn vaak snel verkocht. Al deze toekomstige huiseigenaren nodigen we graag uit voor een afspraak op ons kantoor, om ze bij te staan bij de realisatie van hun droomhuis.  

Constant in ontwikkeling

Het innovatieve karakter van Almere past goed bij ons als bouwbedrijf. Ook wij als bouwbedrijf zijn namelijk constant in ontwikkeling. Zo waren we de eerste aannemer met cataloguswoningen en liepen we voorop met onze huis configurator. Ook nu blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo staat duurzaamheid ook bij ons hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat de klantervaring optimaal is. Een nieuw innovatief woonconcept is hier een voorbeeld van. 

Maak een afspraak

Kom langs in onze woonwinkel aan de Midwaystraat 1 in Almere. Daar geven we graag advies over zelfbouw, denken we mee met het ontwerp en geven we inzicht in de bouwkosten.

Al een kavel? Dan komen we graag langs op locatie en maken op basis van jouw wensen een offerte op. 

Neem contact op

Bouwen in Almere

Voor al je bouwprojecten

Al enige jaren is Goldewijk in Almere te vinden. Als bouwbedrijf in Almere hebben we een groot netwerk van specialisten in de bouw opgebouwd. We werken alleen samen met de allerbeste. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen. Daarnaast is Almere een centrum van de nieuwbouw. Constant worden er nieuwe bouwprojecten gestart, waar we enorm enthousiast over zijn. Het innovatieve karakter van een stad als Almere past goed bij Goldewijk. 

Over Goldewijk

Van de Achterhoek naar Almere

Al sinds 1855 is Goldewijk actief in de bouwwereld. Begonnen als bouwbedrijf in de Achterhoek en inmiddels zijn er ruim 10.000 woningen succesvol gerealiseerd onder de Goldewijk vlag.

Om onze diensten en cataloguswoningen op een centralere plek in Nederland te realiseren, is Goldewijk verhuisd naar Almere. Op ons kantoor aan de Midwaystraat in Almere spreken we de woonwensen door van toekomstige huiseigenaren. Met veel plezier denken we mee in de plannen, om uiteindelijk de tekeningen tot leven zien te komen op een bouwkavel. 

De centrale ligging van Almere biedt kansen om projecten in de randstad uit te voeren. Daarnaast zijn we nog actief in de Achterhoek, waar het ooit allemaal begon. 

Architect & Aannemer

Onze bouwprofessionals, architect en ontwerpers werken allemaal vanuit ons bouwbedrijf in Almere. Wij werken met een team van eigen bouwvakkers, metselaars en timmerlieden. Daarnaast hebben we een architect in huis. Door de korte lijnen binnen ons bouwbedrijf is het mogelijk om jouw project van idee tot en met realisatie te begeleiden en te bouwen. 

Samen bouwen in Almere met Goldewijk

Met Bouwbedrijf Goldewijk in Almere heb je de juiste partner gevonden voor jouw nieuwbouw- of verbouwproject in Almere en omgeving. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Daag ons gerust uit met jouw plannen. Wij verrassen je met een goede tekening en gedegen offerte.

Jouw opdracht wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. We helpen je van A tot Z; van ontwerp tot en met de realisatie van jouw bouwproject. Daarom is Goldewijk voor veel klanten hét bouwbedrijf van Almere. 

Neem contact met ons op

Bouwen in Flevoland

We zijn gevestigd in de jongste provincie van Nederland. Flevoland is volop in beweging. Het bouwen in en rondom onze thuisbasis in Almere heeft onze voorkeur. Inmiddels hebben we meerdere projecten gerealiseerd in Almere en zijn een betrouwbare bouwpartner in de regio.

Een project op een andere locatie in Nederland? Ook dan realiseren wij jouw project. 

Maak direct een afspraak