BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Nieuwemeerdijk 7 - Badhoevedorp

Vorige
Volgende

Goldewijk realiseert in Badhoeverdorp binnenkort deze grote twee onder een kap villa. De rechterwoning staat recent te koop.

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen Modellen

Grote twee onder een kap villa

Deze riante twee-onder-een kapwoning aan het water wordt nog gebouwd en zal gereed zijn in 2021. Deze woning is ideaal voor mensen die niet alleen dichtbij de natuur maar ook bij Schiphol, Haarlem, Amsterdam en Amstelveen willen wonen. 

Indeling: 
De ruime woning bestaat uit vier verdiepingen. 
Souterrain: Wordt een ruimte en heeft toegang naar de tuin (12m diep en 7,5m breed). 
Begane grond: Hal, separaat toilet, ruime woonkamer met een open keuken en dakterras. 
Eerste verdieping: Hal. twee ruime slaapkamers en een badkamer. 
Tweede verdieping: Hal, twee ruime slaapkamer en mogelijkheid tot tweede badkamer. 
Voortuin (inclusief parkeren) 5m diep. 

Omgeving  
De woning heeft vrij uitzicht en ligt op een prachtige locatie aan de dijk met een steiger voor de deur. Centraal gelegen onder de rook van Amsterdam, dicht bij uitvalswegen (A4, A5, A9, A10), Schiphol binnen 10 minuten bereikbaar, vaarwater met open verbinding naar het IJsselmeer/Noordzee/Westeinder en met het openbaar vervoer binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. Parkeermogelijkheid op eigen terrein. Natuur en recreatie op loopafstand (Amsterdamse bos aan de overkant van de Ringvaart en strand/watersport bij de Nieuwe Meer). 

Bijzondere grondsituatie/eigendom: 
De woning is gelegen op opstalgrond, eigendom van Hoogheemraadschap van Rijnland. Het opstal is per 1 juni 1990 uitgegeven. De duur van het recht is eeuwigdurend. De jaarlijkse vergoeding is thans € 630,-- per jaar. Het is voor de koper een mogelijkheid om het bloot eigendom te verkrijgen van de grond. De kosten voor de eventuele afkoop € 42.000,-- en zijn voor rekening van de koper.  

Er bestaat de mogelijkheid de steiger aan de Ringvaart gelegen voor het perceel te huren. De steiger is circa 7,5 meter en de huurkosten zijn circa € 190,-- per jaar. Huurovereenkomst is aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid de steiger te kopen, kosten ongeveer € 2.000,-- inclusief notariskosten. 

Bijzonderheden: 
Sanitair is stelpost van € 7.000,-- gereserveerd in aanneemovereenkomst 
Wordt opgeleverd zonder keuken, aansluitingen aanwezig 
Technische omschrijving aanwezig