NOTARISWONING Tijdloos, klassiek & naar eigen stijl te bouwen

Notariswoning bouwen

Klassiek, tijdloos en karakteristiek

De notariswoning, we zien ze steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. Dit is niet zo gek, een notariswoning is namelijk een prachtige karakteristiek huis met een luxe en statige uitstraling. Dankzij de klassieke, tijdloze en symmetrische kenmerken zijn ze geliefd onder vele mensen.

Wat is een notariswoning?

Een notariswoning is aan verschillende kenmerken te herkennen. Over het algemeen heeft een notariswoning een klassieke bouwstijl en zijn er meerdere luxe en karakteristieke elementen uit de 19e eeuw terug te vinden.

Een notariswoning heeft meestal één of meerdere van deze kenmerken:

  • Symmetrie
  • Lange zijde naar de weg
  • Lange en smalle luiken
  • Sierlijke lijsten om de deurkozijnen
  • Strakke basislijnen
  • Sierlijke details
  • Stolpkap
  • Opvallende en gecentreerde entree
  • Kleinere dakkapellen

 

Ons basismodel, de Koh-I-Nor, heeft veel van deze kenmerken en is dan ook zeer geschikt als je op zoek bent naar een notariswoning.

Moderne notariswoning

Naast de klassieke uitvoering van een notariswoning is het ook mogelijk om een moderne notariswoning te bouwen. Door de verschillende stijlen, kleuren en indelingsvarianten is het mogelijk een moderne notariswoning te realiseren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Bij Goldewijk krijg je een woning op maat. Je hebt veel keuzemogelijkheden in maatvoering en indelingen. Wij vinden goed wonen en een fijn leven belangrijk. Met de Goldewijk formule – alles in 1 hand – maken wij het kopen en bouwen van jouw notariswoning tot een feest.

Een notariswoning bouwen met Goldewijk

De notariswoning valt bij een grote doelgroep in de smaak. Bij ons op de zaak krijgen we zowel gepensioneerden als jonge gezinnen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een notariswoning. Bij Goldewijk bouwen we aan de hand van cataloguswoningen, die je vervolgens geheel eigen kunt maken. Zo ook de notariswoning. Traditioneel of modern: het is allemaal mogelijk! Zo bouwen wij de notariswoning die voldoet aan jouw woonwensen.

Heb jij de wens om een notariswoning te gaan bouwen? Dan ben je bij Goldewijk aan het juiste adres. Stel je eigen huis samen in onze Home Configurator of maak een afspraak met ons om al jouw woonwensen te bespreken. Wij stellen vervolgens een offerte voor jouw ideale notariswoning op. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van deze karakteristieke woningen ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat.