VILLABOUW Onder architectuur bouwen

Goldewijk villabouw

Wat geeft jou hét thuisgevoel? Laat je inspireren door jouw omgeving en interesses. Wij ontwerpen een maatwerk villa, die geheel aansluit bij jouw wensen. Een huis die uitstraalt wie jij bent. Samen met onze architect bieden wij je een woning onder architectuur gebouwd voor een optimale verhouding van prijs en kwaliteit.

ONDER ARCHITECTUUR

Een goed ontwerp

Wie ben je en wat houdt jou bezig? Wat geeft je het goede gevoel? En waardoor raak jij geïnspireerd? Zomaar de kern van een paar punten, die maken dat jij je thuis voelt. Een plek om tot jezelf te komen en waar jij jezelf kunt zijn. Onze passie is het ontwerpen en creëren van die woondroom, een huis dat uitstraalt wie jij bent. Met als resultaat een villa onder architectuur en geheel op maat gebouwd.

Benieuwd naar onze werkwijze en aanbod? 

Neem contact met ons op

Stijlvol wonen

Vorige
Volgende

Smaakvolle architectuur

Goed design herken je direct, het is een samenspel van elementen. Met daarin jouw dna, individueel vormgegeven. Toepassing van hoogwaardige materialen en een bijzondere ruimtebeleving in jouw nieuwe huis. 

 

Goldewijk heeft jarenlange ervaring in de bouw van maatwerk villa's. Van een kubistisch, modern huis of schuurwoning, tot aan de bouw van een luxe landhuis, herenhuis of jaren dertig woning. Ook bouwen wij twee onder een kap villa's. 

Bouwmeesters pur sang

Samenspel van architect en bouwer

De beste kwaliteit voor jouw woning wordt gerealiseerd als de architect en bouwer samen hetzelfde doel nastreven. Het bouwmeesterschap binnen Goldewijk bestaat uit de jarenlange samenwerking van deze twee-eenheid. Het resultaat is een Goldewijk designwoning. 

 

 

Ontwerpgesprek

Ben jij geïnspireerd door onze visie en manier van werken? Dan zijn wij de ideale partner om jouw droomvilla geheel op maat en naar jouw wens mee te realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek.

Maak een afspraak

Woontrends

Vanzelfsprekend kun jij van Goldewijk de laatste woontrends verwachten in onze architectuur. Tegelijkertijd nemen wij onze verantwoordelijkheid voor tijdloos design, waardoor een trend zijn vertaling krijgt in jarenlang stijlvol woonplezier. Wil jij meer weten over de laatste trends en stijlen? Bespreek deze met de specialisten van Goldewijk tijdens het ontwerpgesprek.