Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Goldewijk innoveert

Flevolands bouwbedrijf Goldewijk bouwt innovatief woonconcept verder uit

28 januari 2020

Goldewijk was de eerste catalogusbouwer van Nederland. De eerste bouwer met een conceptaanpak, én de eerste bouwer met een online configurator voor het samenstellen van een huis. Om nog beter in te kunnen spelen op de steeds veranderende behoeften van haar doelgroep werkt Goldewijk aan een innovatief woonconcept waarin stijlvol woonplezier voorop staat en duurzaamheid vanzelfsprekend is. Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland investeert in de verdere ontwikkeling van dit innovatieve woonconcept.

Innovatief woonconcept
Uitgangspunt van het innovatieve woonconcept van Goldewijk is ‘eigentijds klantpartnerschap’, waarin de klant ervaart dat hun wooneisen en wensen optimaal worden behandeld. Zo wordt er gekeken naar de wensen op het gebied van functionaliteit, zodat optimale toegankelijkheid en prettig functioneren voor de klant wordt bereikt. Daarnaast wordt de gewenste woonbeleving van de klant onder de loep genomen. Hierbij gaat het om het gevoel dat de bewoner wil ervaren in zijn woning. Ook wordt er naar de toekomst gekeken. Welke intelligente, duurzame technieken en gadgets kunnen worden toegepast zodat het gebruikscomfort optimaal wordt. En als laatste wordt de gewenste flexibiliteit van het gebouw beschreven; de flexibele aanpasbaarheid van het gebouw in de tijd. Deze klantbenadering wordt verwerkt in een optimaal gestroomlijnd proces en samen met een digitaal informatiemodel, waarin elke detail wordt geanalyseerd berekend en gepland, zorgt dit voor een duurzaam bouwplan met maximaal rendement voor bouwer en klant. 

Richard de Moel, directeur en mede-eigenaar van Goldewijk; ‘Ik ben enorm blij met de ondersteuning die Horizon Flevoland biedt. Met de nu verkregen financiering kunnen we ons concept verder uitwerken en laten groeien. Graag zou ik met andere bouwondernemers in Flevoland in gesprek gaan om te kijken hoe we dit concept wellicht sectorbreed op kunnen pakken, want ketenintegratie is de toekomst. Samen veroveren we Flevoland tot ver daarbuiten met onze innovatieve huisvestingsoplossingen!’. 

‘De manier van denken en werken van Goldewijk is verfrissend en enorm innovatief. Dit woonconcept biedt toekomstperspectief voor de hele bouwsector in Flevoland en wij zijn dan ook trots op deze participatie vanuit het Technofonds’, aldus Eric Bos Waaldijk, Investment Manager bij Horizon Flevoland.

Technofonds
Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, beheert meerdere fondsen gericht op verschillende stadia van bedrijfsgroei, waaronder het Technofonds Flevoland BV. Het Technofonds neemt deel en investeert risicodragend in innovatieve en ambitieuze ondernemingen in de regio Flevoland. Voor meer informatie kijk op www.horizonflevoland.nl.  

Deel deze pagina