BOUWSTIJLEN Kies je eigen stijl

welkom bij de Classic stijl

Interieur algemeen

Het interieur oogt rijk, chique, mooie kwalitief hoogwaardige meubels en accessoires zijn met zorg uitgezocht en op elkaar afgestemd. Het geheel oogt formeel, maar toch ook heel warm en huiselijk. In het interieur vind je veel barok elementen, ornamenten en rijkgekleurde aankleding terug. Een Chesterfield bank, kroonluchters en een klassieke schouw geven de Classic stijl aanzien.

Vorige
Volgende

Interieur detail

Rijke details geven de Classic stijl allure. Het fraaie visgraatparket en de hoge plafonds met prachtige sierlijsten laten oude tijden herleven. Kenmerkend zijn ook de hoge smalle raampartijen, die vaak tot op de vloer doorlopen. De kamer en suite en het glas in lood maken het huis extra sfeervol. De diepe donkere kleuren zijn warm en geven je huis een rijkelijke uitstraling.

Vorige
Volgende

Exterieur algemeen

Van buitenaf ervaar je direct het statige voorkomen van de Classic stijl. Ranke verticale belijningen geven uitstraling aan de stijlvolle architectuur. De sierlijke ornamenten aan de gevel of het dak geven de stijl een historische expressie mee.

Vorige
Volgende

Exterieur detail

De sierlijke ornamenten herken je meteen en zijn een lust voor het oog. Hoekpilasters in het metselwerk een timpaan in het dak en de uitgebouwde risaliet van de entreepartij geven het huis zijn allure. De mooie trapgevel en de zinken gootconstructie zorgen voor een statig aanzien.

Vorige
Volgende