WOONKARAKTER Kies je eigen bouwstijl

welkom bij de Classic stijl

Interieur algemeen

Het interieur van een klassieke woning van Goldewijk oogt rijk en chique. In onze Classic woningen passen mooie kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires die met zorg zijn uitgezocht en op elkaar zijn afgestemd. Het geheel oogt formeel, maar toch ook heel warm en huiselijk. In een klassiek interieur vind je veel barok elementen, ornamenten en rijkgekleurde aankleding terug. Een Chesterfield bank, kroonluchters en een klassieke schouw geven de Classic stijl aanzien.

Vorige
Volgende

Interieur detail

Rijke details geven een klassieke woning met de Classic stijl allure. Het fraaie visgraatparket en de hoge plafonds met prachtige sierlijsten laten oude tijden herleven. Kenmerkend zijn ook de hoge smalle raampartijen, die vaak tot op de vloer doorlopen. De kamer, suite en het glas in lood maken het huis extra sfeervol. De diepe donkere kleuren zijn warm en geven je een rijk gevoel van klassiek wonen.

Vorige
Volgende

Exterieur algemeen

Bekijk je een woning in Classic stijl van buitenaf, dan ervaar je direct het statige voorkomen van de klassieke woning. Ranke verticale belijningen geven uitstraling aan de stijlvolle architectuur. De sierlijke ornamenten aan de gevel of het dak geven de stijl een historische expressie mee.

Vorige
Volgende

Exterieur detail

De sierlijke ornamenten herken je meteen en zijn een lust voor het oog. Hoekpilasters in het metselwerk een timpaan in het dak en de uitgebouwde risaliet van de entreepartij geven de klassieke woning zijn allure. De mooie trapgevel en de zinken gootconstructie zorgen voor een statig aanzien.

Vorige
Volgende