WOONKARAKTER Kies je eigen bouwstijl

welkom bij de Urban stijl

Interieur algemeen

Een luxe moderne strakke inrichting is kenmerkend voor de Urban stijl.   Grafische patronen en een doordachte toepassing van kleuren en materialen vind je hier terug. Het interieur is ruim opgezet met strakke lijnen. De luxe meubels laten duidelijk zien dat hier mensen wonen met een eigen stijl. Overal is goed over nagedacht en elk item heeft een functie.

Vorige
Volgende

Interieur detail

De toepassing van witte, grijze en zwarte tinten geven deze stijl een moderne uitstraling. Het geheel oogt luxe door moderne objecten in chroom, rvs en echte kunst. De  royale meubels zijn strak vormgegeven, vaak in hoogglans lak. Een paar echte designklassiekers mogen zeker niet ontbreken!

Vorige
Volgende

Exterieur algemeen

Strakke lijnen kenmerken de Urban stijl. De toepassing van zwarte stenen geven de woning een luxe, moderne uitstraling. Een designwoning met oog voor detail. Belangrijke kenmerken zijn de vele horizontale accenten van de architectuur. Hiermee oogt de Urban niet alleen modern, maar is daarmee ook tijdloos.

Vorige
Volgende

Exterieur detail

In het oog springend zijn de eenvoudige en vaak vierkante vormen in het metselwerk. Grote raamopeningen, een recht dakoverstek of juist strakke gevelbeëindiging zorgen voor een modern beeld. Luxe details van vierkante hemelwaterafvoer, horizontale spekbanden, brede deuropeningen, taatsdeuren, accentueren de Urban stijl in zijn geheel.

Vorige
Volgende