Jaren 30 woning Modern wonen met authentieke details

Jaren 30 woning

Jaren 30 woningen zijn door de authentieke details en warme sfeer vaak erg geliefd. Echter zijn er weinig jaren 30 woningen op de huizenmarkt beschikbaar of worden ze heel snel verkocht. Wil jij ook in zo'n mooi jaren 30 huis wonen? Goldewijk heeft daar de oplossing voor! Bij ons kun je namelijk je eigen jaren 30 woning laten bouwen die beschikt over alle authentieke details én de gemakken van een modern interieur.

Lees meer over de jaren '30 bouwstijl

Ervaren huizenbouwer

Wij hebben al meer dan 160 jaar ervaring in het bouwen van huizen en staan bekend om onze vakmanschap en passie. Wij zetten dan ook graag die passie en vakmanschap in om jouw ideale jaren 30 woning werkelijkheid te laten worden. Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over het huis dat je gebouwd hebt met de huisconfigurator? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Neem contact met ons op

Authentieke woning met alle moderne gemakken

Een jaren 30 woning heeft een karakteristieke uitstraling die je kunt herkennen aan erkers, dakkapellen en glas-in-loodramen. Ook de binnenkant van een jaren dertig woning is bijzonder: denk aan prachtige, hoge plafonds en karakteristieke paneeldeuren, die de eetkamer van de woonkamer scheiden. Al die details kun jij ook in jouw nieuwe huis krijgen, met onze huisconfigurator. Lees snel verder hoe jij je eigen huis samen kunt stellen!

Stel je eigen jaren 30 woning samen

De meeste mensen hebben wel een beeld in hun hoofd van hoe hun droomhuis eruitziet. Om dat beeld tot leven te laten komen, hebben we een handige tool: de huisconfigurator. Met die tool kun jij je eigen jaren 30 woning samenstellen en kun je rustig alle opties bekijken. Je kunt alles zelf bepalen: van het model en de indeling tot aan de kleur van de dakpannen. Als laatste krijg je een samenvatting van alle opties en zie je een plaatje van wat misschien wel jouw toekomstige woning is. Hierbij staat direct de prijs vermeld, zodat je binnen budget kunt blijven en weet waar je aan toe bent.

Stel je eigen huis samen met de huisconfigurator

Neem contact op
Jaren 30 woning gebouwd door bouwbedrijf Goldewijk