WOONKARAKTER Kies je eigen bouwstijl

welkom bij de Rustic stijl

Interieur algemeen

Houd je van de sfeer van landelijk wonen? De Rustic woonstijl is zonder twijfel sfeervol en romantisch te noemen. Een heerlijk huis in landelijke stijl met een nostalgische aankleding. Met romantische details en accessoires kleed je je huis aan, om je een echt thuisgevoel te geven. Een ingetogen aankleding creëer je met mooie stillevens van windlichten, bloemstukken en potterie. Versterkt door de eenvoudige ronde vormen en natuurlijke tinten van je interieur, ademt je huis het complete gevoel van landelijk en rustiek wonen uit.

Vorige
Volgende

Interieur detail

Het gebruik van hout en natuurlijke tinten is kenmerkend voor landelijk wonen en de Rustic woonstijl. Brede houten vloerplanken of leisteentegels geven je een huiselijk gevoel. Door de mooie combinatie van het stoere reliëf in hout en de romantische details in de stoffen en de behangaankleding, oogt je huis heel vriendelijk en gezellig. Een balkenplafond, paneeldeuren en krijtverf op de muur zullen prachtig staan in dit interieur.

Vorige
Volgende

Exterieur algemeen

Landelijk wonen, daar draait het om bij de Rustic woonstijl. Dit is dan ook onmiskenbaar te herkennen in de Rustic woningen. De horizontale belijningen versterken het pittoreske karakter van het huis. In de grote dakoverstekken met daaronder de gootklossen vind je deze onder andere terug. Door veel houten betimmeringen toe te passen geef je je huis een stoer accent mee. Creëer met sierlijke bestrating, bloemrijke borders en houten tuinmeubelen ook een ultiem buitenleven, dat naadloos aansluit op de stijl van je Rustic woning.

Vorige
Volgende

Exterieur detail

De nadruk van de Rustic woonstijl ligt voornamelijk op de toepassing van natuurlijke materialen. Kleine keramische dakpannen, het rieten dak en de mooie bont genuanceerde bakstenen kleden je huis compleet aan. Dit kun je nog verder uitbreiden met rollaag details in het metselwerk, gemetselde borstweringen en luiken. De kleine raamopeningen en roedeverdeling zorgen voor een romantisch aanzien.

Vorige
Volgende