Conceptueel bouwen Slim, beter, best

Volop voordeel

Wil je meer waar voor je geld? Dan is conceptueel bouwen de oplossing. Met een slim en doorontwikkelde aanpak leveren wij een breed scala aan oplossingen om zelf je huis mee samen te stellen. Dat is leuk én net zo makkelijk.

 

Conceptueel bouwen

Onze conceptaanpak

Goldewijk is de eerste catalogusbouwer van Nederland. Zo is ons concept al jaar en dag een herhaalbare en flexibele oplossing waarop je kunt bouwen. In een mix van slimme standaardisatie maken wij hiermee ieder huis individueel en op jouw eigen wensen afgestemd.

Wij hanteren een vast script en flexibele regels in ons YOUR-ID concept. Door een modulaire opbouw van onze woonmodellen en stijlen werken wij industrieel binnen een systeem van traditioneel bouwen. Die combinatie is best uniek.

Op deze wijze maken wij écht maatwerk kwaliteit binnen woningbouw betaalbaar en toegankelijk voor het grote publiek.

 

  

Wat heb ik eraan?

Een slimme optelsom

Door conceptueel te bouwen ontvang je een beter doordachte oplossing binnen een proces van continue verbetering. Hogere productiviteit, sneller en beter bouwen geven je meer plezier en verzekeren je bovendien van het beste rendement. Zo weet je vooraf wat je mag verwachten en ervaar je zelf het gemak van de Goldewijk conceptaanpak. Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem contact met ons op

 

 

Creëer jouw droom

Je droomhuis samenstellen is een leuke bezigheid. Welk model past bij jou,  wat is je ideale indeling? Via de woningconfigurator ontdek je de mogelijkheden ruimschoots. Begin ook jouw woondroom en start hier de configurator en ontdek!

 

 

 

Wij helpen je

Weet jij al welk huis bij jou past? Of heb je nog vragen hoe wij bouwen? Precies op deze en andere vragen helpen wij je graag op weg. Maak een afspraak en bel 085-7501050. Dan spreken wij elkaar snel.