PROJECTBOUW Traditioneel en innovatief bouwen

Bouwpartner

Als allround bouwbedrijf is Goldewijk graag de partner voor jouw volledige huisvestingsvraag. Van idee, ontwikkeling, realisatie, onderhoud tot aan een verbouw. Wij staan al tijden voor je klaar. Sinds 1855 kun ons kun je op ons rekenen. Daarbij hebben wij eigen architecten en bouwplaats medewerkers. Wel zó makkelijk.

CONCEPT AANPAK

In heel Nederland zijn wij bekend om onze conceptwoningen. Inmiddels hebben we meer dan 10.000 woningen gebouwd.

Met regelmaat bouwen wij ook andere wonen, werken, leren, zorgen, recreëren projecten. Dit doen wij altijd op de conceptueel bouwen manier. Een slim concept van oplossingen, dat jou veel geld en tijd bespaart.

Nieuwbouw is onze grote kracht. Dat zie je terug in een uitgekiende aanpak, een grote serie huizen en projecten met een variateit aan architectuur.

Wij zijn gevestigd in Almere en Doetinchem. En werken vanuit deze twee locaties door heel Nederland.

Op zoek naar een aannemer voor jouw nieuwbouwproject? 

Neem direct contact met ons op

Passie voor bouwen

Vorige
Volgende

Goedkoop bouwen

Veel opdrachtgevers willen zo goedkoop mogelijk bouwen. Goldewijk realiseert een optimale prijs-kwaliteit verhoudig. Wij ontwerpen efficiënt en op de vraag afgestemd.

 

Wij houden rekening met bouwdetails die modulair van opbouw zijn en door ons vaak worden toegepast. Dé combinatie tussen innovatief en traditioneel bouwen.

Conceptueel bouwen

Slim sneller beter

Met onze conceptueel bouwen aanpak krijg je meer waar voor je geld. Onze oplossing is ook nog eens sneller en brengt een stuk minder risico en drukte met zich mee. Daarvoor hebben wij ruimte voor toepassing van echte innovatie: kortom een betere bouw die precies bij jou past en bij jouw wensen aansluit. Lees verder

 

 

Onze bouwwerken

De bouwwerken die wij realiseren zijn functioneel, estetisch, flexibel en toekomstbestendig ontwikkeld. Een Goldewijk project is daarmee een rendementsvolle investering voor jouw vastgoedproject. En daarmee een slimme aanpak voor jouw kantoor, bedrijfsgebouw of woningbouw project.

Hulp bij jou bouwplan?

Heb jij een nieuw bouwplan? Of wil je je bestaande vastgoed verbeteren? En zoek je een bouwpartner, die je van het begin tot het einde ondersteunt? Wij helpen je graag met het vinden van de beste oplossing. Voor al jouw vragen kun je bij ons terecht. Maak een afspraak met Goldewijk Bouw uit Almere of Doetinchem en bel:

085 - 750 10 50