TWEE ONDER EEN KAP Samen bouwen aan jouw eigen huis

Tweekapper

Je eigen huis bouwen samen met de buren. Dat kan met de Goldewijk aanpak van de bouw voor een tweekap woning. We helpen jullie samen op weg in het realiseren van ieder jullie eigen woning. Lees snel verder hoe wij dit samen aanvliegen.

Twee onder een kap

Onwerpen doe je samen

Als je samen bouwt is het van belang om veel zaken met elkaar af te stemmen. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat je het huis bouwt wat jezelf wilt. Precies om die reden nemen wij altijd met beide gezinnen de mogelijkheden van ieder z'n eigen huis door. Want zo krijg je precies het ontwerp wat jij wilt. 

Benieuwd naar onze werkwijze? 

Neem contact met ons op

Stijl

Net als bij een vrijstaand huis ontwerpen wij vaak in een van onze cataloguswoning stijlen. En dat mag je dus gewoon design noemen, want de stijlen die wij hebben zijn Classic, Rustic, Pure, Urban en Sense. 

Zo is het dus altijd mogelijk om ook voor jouw twee onder een kap woning de stijl te maken die jullie beide mooi vinden. En soms zijn we een beetje stout en combineren we stijlen met elkaar. Catalogusbouw met een vleugje maatwerk dus.

twee onder een kap

Vorige
Volgende

Indeling

Ook voor de indeling hebben we vele mogelijkheden. Dt in combinatie met een grote variatie in woningmaten, realiseren we precies die unieke tweekapper die jullie past.

Ontwerp gesprek

Zijn jullie geïnspireerd door onze visie en manier van werken? Dan zijn wij de ideale partner om jullie tweekap woning te realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend ontwerpgesprek.