Catalogushuis bouwen Bouwen op maat

Catalogushuis bouwen bij Goldewijk

Stel zelf je huis samen

Op zoek naar een partij voor je nieuwbouwhuis? Bij Goldewijk heb je de keuze uit diverse catalogushuizen. Een catalogushuis klinkt wellicht alsof je een kant-en-klare woning koopt. Niks is minder waar!

Onze catalogushuizen dienen als basis voor jouw eigen droomhuis. Zo hebben we een catalogushuis in de stijl van een notariswoning, maar ook in de stijl van een woonboerderij. Voor elke smaak is er wat wils.

Grootste collectie catalogushuizen van Nederland

Catalogusbouw van Goldewijk is de ultieme manier om een woning naar wens te bouwen die ook betaalbaar is. Met 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten bieden wij jou de grootste collectie catalogushuizen van Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over alle opties, waarmee jij jouw droomhuis naar wens kunt samenstellen. 

Maak direct een afspraak

Stel je eigen catalogushuis samen

Om je alvast een voorproefje van je droomhuis te geven, laten we je graag kennismaken met onze huisconfigurator. In onze huisconfigurator kies je een van de catalogushuizen. Dit model is je basis van waaruit je verder het huis samenstelt. Kies je voor witte of donkere stenen? Wat voor dak moet er op het huis komen? Al deze keuzes komen aan bod, zodat het catalogushuis helemaal jouw eigen huis wordt. De prijsindicatie staat er direct bij, handig toch?!

Catalogushuizen

Vorige
Volgende

Goldewijk: catalogusbouwer sinds 1855

Ons bouwbedrijf bestaat al sinds 1855. Door de jaren heen is bouwbedrijf Goldewijk ontwikkeld tot een van de bekendste catalogusbouwers van Nederland. Inmiddels hebben we al vele catalogushuizen én maatwerk villa’s mogen realiseren. Elk huis is weer anders; dat is het mooie aan ons vak.

Catalogushuis van hoge kwaliteit

Goldewijk bewijst al decennialang dat de norm voor catalogusbouw hoog ligt. Zo kun je bij onze catalogushuizen rekenen op een grote mate van flexibiliteit en hoogwaardig materiaalgebruik. De dekvloeren van een Goldewijk huis zijn geïsoleerd. De binnenkozijnen van hout met stompe deuren en de vensterbanken binnen zijn van kunststeen. Zo min mogelijk gedoe van je nieuwbouwhuis? Dan kunnen wij het catalogushuis helemaal sleutelklaar (turn-key) bouwen. Zó zijn wij de meest persoonlijke catalogusbouwer van Nederland.

Wij bouwen jouw unieke catalogushuis

Bij Goldewijk zijn we niet zomaar een bouwbedrijf. We zijn jouw partner in het realiseren van jouw droomhuis. Samen gaan we dit avontuur aan en zorgen we dat het catalogushuis van jouw keuze uiteindelijk als thuis aanvoelt. We denken graag met je mee en regelen alles van omgevingsvergunning tot realisatie.

Persoonlijk contact

Bouwen doe je met een aannemer die bij je past. Waarin het goed overleggen is en iemand die je begrijpt. En ook wijzelf vinden dat belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit om met elkaar kennis te maken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze visie? Neem gerust contact met ons op. 

Maak direct een afspraak

Wonen naar wens

optimale vrijheid

Wist je dat wij pakketten bieden om jouw catalogushuis helemaal mee te personaliseren? Zo kun je kiezen uit verschillende afwerkingspakketten, deuren, sanitair, tegelwerk, dakpannen, stenen, energiepakketten en nog veel meer. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Kom langs en bespreek jouw wensen. Maak direct een afspraak