CATALOGUSBOUW Bouwen op maat

Flexibel bouwen

Catalogusbouw van Goldewijk is de ultieme manier om een woning naar wens te bouwen die ook betaalbaar is. Met 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten bieden wij jou de grootste collectie catalogushuizen
van Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over alle opties, waarmee jij jouw woning naar wens mee kunt samenstellen.

 

Catalogushuis bouwen

Stel zelf je huis samen

Ons bouwbedrijf bestaat sinds 1855 en al die tijd hebben wij prachtige villa's en hele woonwijken gebouwd. Al onze ervaring hebben we samengebracht in onze huisconfigurator waarmee jezelf eenvoudig je eigen huis kunt samenstellen. 

Hierna kun je met het huis van jouw wensen een afspraak maken bij ons op in Almere of Doetinchem. We bespreken dan alle gekozen opties door en kunnen eventueel ook nog enkele wijzigingen die jij wilt doorvoeren bespreken.

Op deze manier maken wij het helemaal jouw huis. Ook kun je dan de gekozen dakpannen en stenen bekijken. Nemen we al je vragen door en bespreken we hoe het proces van omgevingsvergunning en de realisatie allemaal verloopt. 

Op deze wijze ervaar jezelf dat een goede voorbereiding het halve werk is. Wanneer kom jij om jouw niewbouw huis te bespreken?

Maak direct een afspraak

Catalogushuizen

Vorige
Volgende

Bouwbedrijf en Architect

Goldewijk is behalve de architect ook de bouwer van jouw cataloguswoning. En dat is wel zo'n fijn idee. Zo ontwerpen we niet alleen jouw huis, maar bouwen deze ook.

 

Wij werken vanuit Almere en Doetinchem. Met twee vestigingen in het land bedienen we de catalogusbouw over heel Nederland. 

Wonen naar wens

optimale vrijheid

Wist je dat wij pakketten bieden om jouw huis helemaal mee te personaliseren? Zo kun je kiezen uit verschillende afwerkingspakketten, deuren, sanitair, tegelwerk, dakpannen, stenen, energiepakketten en nog veel meer. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Kom langs en bespreek jouw wensen. Neem contact op en maak direct een afspraak. 

Hoge kwaliteit

Goldewijk bewijst al decenia lang dat de norm voor catalogusbouw hoog ligt. Zo kun je rekenen op een grote mate van flexibiliteit en hoogwaardig materiaal gebruik.

De dekvloeren van een Goldewijk huis zijn geisoleerd. De binnenkozijnen van hout met stompe deuren en de vensterbanken binnen zijn van kunststeen.

Ook bieden we je een groot assortiment aan afwerkingsmogelijkheden. En wanneer jij dat wilt bouwen we de woning helemaal Turnkey.

Zó zijn wij de meest persoonlijke catalogusbouwer van Nederland.

Persoonlijk contact

Bouwen doe je met een aannemer die bij je past. Waarin het goed overleggen is en iemand die je begrijpt. En ook wijzelf vinden dat belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit om met elkaar kennis te maken. Maak direct een afspraak.

085 - 750 10 50