BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Vorige
Volgende

Westerweg Heiloo

Aan de rand van Heiloo, op nog geen 15 minuten van het centrum van Alkmaar. Scholen, sport en een breed cultuuraanbod in de directe omgeving. Duinen en strand liggen binnen handbereik. Op steenworp afstand van centrum en NS station Heiloo. Als dit je aanspreekt, vind je aan de Westerweg in Heiloo de woning, die volop ruimte en mogelijkheden biedt om er een echt thuis van te maken.

Een thuis in een landelijke ambiance

De woningen aan de Westerweg worden voorzien van een rieten kap, waardoor ze een warme uitstraling krijgen met een vleugje romantiek. Ze zijn modern, comfortabel en voorzien van alle details, die horen bij het hoge kwaliteitsniveau. Barbecueën, loungen, tuinieren, zwemmen, het kan allemaal in de ruime tuin. De kavel­ afmetingen variëren van 850 m2 tot 950 m2. De woningen zijn te koop vanaf € 569.000 v.o.n. 

Volledig aan te passen aan jouw eigen stijl en smaak. De woningen zijn dusdanig flexibel van ontwerp dat je binnen de grenzen van het beeldkwaliteits­- en bestemmingsplan veel vrij­heden hebt in de uitvoering. Samen met jou kijken we op welke wijze we de woning het karakter kunnen meegeven dat volledig bij jou past.