BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Vogelhorst - Almere

Vorige
Volgende

Ruime kavels voor vrijstaand wonen

Dankzij de kavels, die variëren van 500 m2 tot 1000 m2, is er volop mogelijkheid in Vogelhorst om een vrijstaande woning te bouwen. Aan de zijlanen is het tevens mogelijk om een gelijkvloerse bungalow te realiseren. Naast zelfbouw zijn er ook villa’s vanuit nieuwbouwprojecten die op de markt beschikbaar zijn. Wonen in Vogelhorst is populair; op dit moment zijn er nog een aantal kavels beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op ► 

Wonen in villapark Vogelhorst

Middenin de bossen en velden van Almere Hout vind je villapark Vogelhorst. Dit villapark wordt omarmd door een aantal waterpartijen, met een meertje als middelpunt. De korte woonstraten en het omringende groen brengen een echt dorpsgevoel naar de wijk.

Vogelhorst is de wijk voor jou

Villapark Vogelhorst is een prachtig centraal gelegen wijk in Almere. Deze nieuwbouwwijk is een uitermate geschikte locatie om de nieuw droomwoning realiteit te maken. Kies voor Vogelhorst, vanwege:

  • Wonen in een landelijke omgeving met de stad dichtbij huis
  • Exclusief wonen in een vrijstaand huis of een tweekapper
  • Welstandsvrij bouwen
  • Het is een bestaande wijk met een ziel
  • Een groot samenhorigheidsgevoel onder bewoners
     

Vogelhorst: centraal wonen in de natuur

Een ieder die graag veel natuur om zich heen heeft, voelt zich meteen thuis in Vogelhorst. De natuur is ruim vertegenwoordigd en de ruim opgezette wijk biedt daardoor een rustieke sfeer. Je hoeft hiervoor geen bereikbaarheid op te geven, want je woont in Vogelhorst mooi centraal in Nederland. Gelegen in Almere Hout, aan de groene oostkant van de stad Almere, kun je op elk moment van de dag genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Het bosgebied Almeerderhout, waar onder andere het Cirkelbos, het Waterlandse Bos en het Kathedralenbos deel van uitmaken, is erg geschikt voor wandelingen of fietsritten. Vanuit de wijk zijn er meerdere paden aangelegd die je in een mum van tijd de natuur in begeleiden. Ook golfclub Almeerderhout ligt op een steenworp afstand van villawijk Vogelhorst af.

Interesse in Vogelhorst?

Heeft Vogelhorst je interesse gewekt en wens je meer informatie over de mogelijkheden? Wij van Goldewijk helpen graag bij de realisatie van jouw nieuwe droomwoning. Met meer dan 160 jaar ervaring in bouwinnovatie zijn wij een toonaangevende aannemer in Almere en daarbuiten. Met volop aandacht voor jou als klant, een continue focus op vernieuwing en toepassing van de nieuwste innovaties leveren wij stijlvol woonplezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan