BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Oosterwold - Almere

Vorige
Volgende

Soorten kavels beschikbaar

Door de vrije manier van bouwen en inrichten is het type beschikbare kavels in Oosterwold in Almere een stuk variabeler. Er zijn geen vaste afmetingen vastgesteld. Op basis van de plannen kan gekeken worden hoe een project gerealiseerd moet worden. Duidelijk is wel dat de vraag naar grond in Oosterwold groot is, waardoor er wellicht een wachttijd aanwezig is bij eventuele belangstelling.

Neem voor meer informatie contact op ► 

Oosterwold Almere geeft initiatief een plek

Tussen Almere en Zeewolde is het groene gebied Oosterwold te vinden. Dit woongebied biedt je de mogelijkheid om je droomwoning te realiseren of deel te nemen aan de vele groepsinitiatieven. Daarnaast heb je vrijheid over de aanleg en het beheer van wegen, water en groen. Oosterwold is de ideale plek voor wie de ultieme vrijheid wil beleven.

Wat Oosterwold te bieden heeft

Staat wonen met veel natuur om je heen hoog op jouw wensenlijst? Dan is Oosterwold in Almere misschien wel dé plek om te wonen. Wonend in het groen tussen Almere en Zeewolde biedt Oosterwold je het volgende:

  • Complete vrijheid om zelf een woning te ontwerpen en bouwen
  • Naast woning ook inspraak in de realisering van wegen, water en groen
  • Een duurzame en groene leefomgeving staat voorop
  • Centraal wonen met grote steden in de buurt

 

Oosterwold: wonen in de natuur

Oosterwold is een natuurrijk gebied van maar liefst 4300 hectare. Het biedt daardoor volop de ruimte voor mensen om in alle vrijheid een woning te realiseren. Je krijgt de mogelijkheid om alles van A tot Z zelf te ontwerpen en plaatsen. Naast de woning bepaal je dus ook de plaatsing van wegen, water en het groen om de woning heen. Hoe Oosterwold in Almere er dus precies uit komt te zien, is op voorhand niet te zeggen. Dat beslissen de bewoners namelijk zelf. Je vindt hier de ultieme vorm van ‘doe-het-zelf’-gebiedsontwikkeling.

Interesse in Oosterwold?

Klinkt het wonen in de natuur je als muziek in de oren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Oosterwold jou biedt? Wij van Goldewijk helpen graag bij de realisatie van jouw nieuwe droomwoning. We begrijpen hoe belangrijk woonplezier is. Voor het design van onze huizen staan de eisen van de klant voorop. Onze zorg is om een huis zo te ontwerpen en te bouwen dat jij er prettig in leeft. Hierbij staat de kwaliteit altijd voorop. Dankzij de Goldewijk formule, hebben we alles in eigen hand voor het bouwtechnische deel. Daarmee ben je verzekerd van betrokkenheid en resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan