BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Nieuwbouw Nobelhorst - Almere

Vorige
Volgende

Zelfbouwkavels bieden alle vrijheid

Binnen Nobelhorst is er volop mogelijkheid om naast een bestaande woning te kopen ook een nieuwbouwwoning te realiseren. Het aanbod van kavels voor zelfbouw is ruim en de grootte van deze kavels verschilt van 150 m2 tot 469 m2. Op deze kavels heb je helemaal de vrijheid om zelf aan de slag te gaan. Een huis in jaren 30-stijl? Dat is geen enkel probleem. Je kunt zelf, of samen met anderen in een bouwgroep, aan de slag om jouw idee uit te werken.

Doe inspiratie op met onze huisconfigurator ►  

Nieuwbouw in Nobelhorst, het stadsdorp van Almere Hout

Middenin de wijk Almere Hout wordt druk gewerkt aan het stadsdorp Nobelhorst. Gelegen tussen bos en weiland is de natuur dicht bij huis, maar verlies je niet de bereikbaarheid die een stad biedt. Als inwoner krijg je de vrijheid om jouw nieuwbouwwoning zelf te ontwerpen en realiseren.

Wordt Nobelhorst jouw nieuwe wijk?

Nobelhorst biedt de mogelijkheid om dorps te wonen, zonder de gemakken van een stad in te leveren. Gelegen in de gezellige wijk Almere Hout kun je jouw droomwoning realiseren in een van de knusse buurtjes. Nieuwbouw in Nobelhorst is interessant voor jou:

  • Wonen in een knusse buurt, zonder de gemakken van de stad te missen
  • Elk buurtje heeft zijn eigen karakter
  • Rustig en vrij wonen
  • De natuur dicht bij huis
  • De mogelijkheid om zelf uw woning te bouwen
     

Nobelhorst: dorps wonen in de stad

Hoewel de wijk Nobelhorst midden in Almere gevestigd is, zorgt de manier waarop de wijk wordt ingevuld voor een enorm dorps gevoel. In plaats van standaard straatindelingen wordt er in de wijk gebruikgemaakt van een indeling in buurtjes. Dit kun je zien als kleine gemeenschappen binnen de wijk. Elk buurtje heeft een eigen karakter en uitstraling, waarbij je samen met andere bewoners samen de bouw op elkaar kunt afstemmen.

Dit concept verklaart het dorpse gevoel dat Nobelhorst met zich meebrengt. Gelukkig betekent dat niet dat je inlevert op voorzieningen, want vanuit de wijk in Almere is de infrastructuur ruimschoots aanwezig. Bovendien biedt Nobelhorst zelf ook tal van voorzieningen, waaronder een eigen scholencomplex, huisartsenpraktijk en kapperszaak. Maar ook de natuur mag niet ontbreken. Dwars door de wijk heen loopt een groene route voor recreatie en ook om de wijk heen is de natuur gemakkelijk op te zoeken.

Interesse in nieuwbouw in Nobelhorst?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die de nieuwbouw in Nobelhorst biedt en wens je meer informatie? Wij van Goldewijk helpen graag bij de realisatie van jouw nieuwe droomwoning. Met meer dan 160 jaar ervaring in bouwinnovatie zijn wij een toonaangevende aannemer in Almere en daarbuiten. Met volop aandacht voor jou als klant, een continue focus op vernieuwing en toepassing van de nieuwste innovaties leveren wij stijlvol woonplezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan