BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Overgooi - Almere

Vorige
Volgende

Centraal gelegen riante kavels

De mogelijkheden op Landgoed Overgooi zijn eindeloos, mede door de riante kavels die verschillen tussen de 1.500 en 3.000 m2. Elke kavel biedt de mogelijkheid om in alle vrijheid aan je eigen woon- of leefomgeving te sleutelen, op een centraal gelegen plek in Nederland. Elke kavel heeft unieke ligging in het groenrijke gebied.

Meer weten? Neem direct contact op ►

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen
Urban
Sense
Classic
Modellen
Saffier
Topaas
Briljant
Koh-i-Nor
Radiant

Wonen op landgoed Overgooi in Almere

Maak kennis met de riante villawijk Overgooi, gelegen in Almere. Omgeven door de natuur kun je hier in alle rust werken aan je droomvilla op een van de vele riante kavels. Met tal van voorzieningen in de buurt en enorm veel vrijheid, is Overgooi in Almere een uitstekende keus voor jouw nieuwbouwdroom.

Exclusief wonen in Overgooi

Landgoed Overgooi is een riante villawijk, gelegen in het zuiden van Almere. Deze nieuwbouwwijk is een uitermate geschikte locatie om de nieuw droomwoning realiteit te maken. Landgoed Overgooi is de beste keuze voor jou, omdat: 

  • het riante kavels biedt tussen de 1.500 en 3.000 m2;
  • de natuur altijd dichtbij huis is;
  • je er ruim woont, zonder het stadse gevoel op te geven;
  • de golfbaan en de ruitervereniging om de hoek te vinden zijn. 
     

Overgooi: exclusief wonen aan het Gooimeer

Voor iedereen die graag ruim en exclusief wil wonen in het midden van Nederland, is Overgooi in Almere een uitstekende keuze. Dit landgoed ligt aan het prachtige Gooimeer in Almere en is omringd door de natuur en al haar groen. Op zoek naar de drukte, dan ben je zo op A27 richting Utrecht. De grote woningen die hier gerealiseerd worden bieden de ultieme vrijheid, zowel op het vlak van realiseren als wonen.

Met brede lanen, statige bomen en rustige woonstraten is Overgooi een stijlvolle villawijk waar u heerlijk tot rust kunt komen. Overal is zichtbaar groen, van de omliggende bosgebieden tot de beukenhagen die de erfgrenzen langs de woonstraten onderscheidt. Voorzieningen liggen op nog geen vijf minuten rijden van de wijk, zodat je ondanks de rust niet inlevert op comfort.

Een kavel in Overgooi

De invulling van Overgooi verloopt in twee fasen. Fase één is reeds voltooid, waaruit reeds zo’n 150 droomvilla’s zijn gerealiseerd. In dit deel van de wijk zijn nog een tiental kavels beschikbaar voor nieuwbouw. Fase twee is nog volop in ontwikkeling en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van kavelgrootte en -locatie. 

Heeft Overgooi jouw interesse gewekt?

Benieuwd naar alle mogelijkheden in Overgooi? Bij Goldewijk ondersteunen we je graag bij de realisatie van jouw droomvilla. Door onze velen jaren ervaring zijn we een toonangevende aannemer in de regio Almere. Ons hoofdkantoor is tevens in Almere te vinden, waardoor we bekend zijn met de stad en de lokale ondernemers. Jouw woonwensen gecombineerd met onze focus op vernieuwing en de toepassing van de nieuwste innovaties zorgen ervoor dat we jouw droomhuis realiseren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan