Nieuwbouw huis laten bouwen Helemaal zoals jij dat wilt

Nieuwbouw huis bouwen

Bepaal zelf hoe jouw droomhuis eruit gaat zien: laat door Goldewijk een nieuwbouw huis bouwen! Je bepaalt alles helemaal zelf, van de afmetingen tot de indeling en de afwerking. Bij Goldewijk werken we met een handig systeem van cataloguswoningen. Hiermee kun je een basiswoning precies zo vormgeven en inrichten als jij het graag wil. Wil je een nieuwbouw huis laten bouwen dat speciaal voor jou ontworpen is? Laat dan een huis onder architectuur bouwen.

Laat Goldewijk jouw nieuwbouw huis bouwen

Profiteer van meer dan 160 jaar ervaring in de bouw. Sinds de oprichting in 1855 zijn er meer dan 10.000 huizen gebouwd door Goldewijk. Van projectbouw tot catalogusbouw en villa architectuur. Jouw nieuwbouwwoning ontwerpen en bouwen wij met vakmanschap en passie. Jouw woonplezier staat centraal en we willen dan ook dat je je direct thuis voelt in je nieuwe woning. We gaan graag met je in gesprek, zodat wij jouw woonwensen kunnen realiseren! Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Nieuwbouw cataloguswoning

Wil jij een nieuwbouw huis (laten) bouwen, dan kan je kiezen voor een cataloguswoning of een huis onder architectuur. Goldewijk is expert op het gebied van catalogusbouw. Kies je ervoor jouw nieuwbouwhuis te laten bouwen in de vorm van een cataloguswoning? Dan heb je keuze uit een groot aantal verschillende huizen, van twee-onder-een-kapwoningen tot schuurwoningen en van kubistische woningen tot herenhuizen. Maar je kiest veel meer dan alleen het model. Ook de woonstijl, de indeling, het soort gevel en dak bepaal je helemaal zelf. In totaal zijn er wel 2400 combinaties mogelijk! Met een cataloguswoning creëer je dan ook een unieke woning, waarin jij je helemaal thuis kunt voelen.

Verschillende soorten nieuwbouwwoningen

Vorige
Volgende

Maatwerk nieuwbouw huis bouwen

Heb je al precies in gedachten hoe de woning van jouw dromen er uit moet gaan zien? Een nieuwbouw huis bouwen kan bij Goldewijk ook in de vorm van maatwerk! Ga in gesprek met een van onze architecten. Zij luisteren naar jouw wensen en maken aan de hand hiervan een bouwtekening voor jouw nieuwe woning. Je nieuwbouwwoning bouwen is een taak die je uiteraard ook aan ons kunt overlaten. Bij Goldewijk werken architecten en bouwers gezamenlijk aan hetzelfde doel: de beste kwaliteit woningen voor onze klanten realiseren.