Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Nieuwbouwprojecten in Almere

15 mei 2020

Almere biedt meerdere nieuwbouwprojecten waarbinnen eigen realisatie een optie is. De verschillende wijken bieden elk een eigen indeling en gedachtegoed, waardoor voor jou de juiste plek zo gevonden is. We informeren je graag over de volgende projecten in Almere.

Oosterwold Almere

Gelegen tussen Almere en Zeewolde bevindt zich Oosterwold. De natuur staat centraal in deze ruim opgezette wijk en bij de aanschaf van een kavel krijg je de volledige vrijheid om zelf een woning te ontwerpen én bouwen. Daarnaast heb je als inwoner zeggenschap over de realisering van wegen, water en groen in het omliggende gebied van uw kavel.
Ontdek wat Oosterwold nog meer te bieden heeft ►

Nobelhorst

Op zoek naar een dorps gevoel zonder de stad in te hoeven leveren? Dan is Nobelhorst wellicht jouw nieuwe thuis. Deze knusse buurt is zo ingericht dat je in kleine hofjes woont, samen met een aantal andere inwoners. Elk buurtje heeft zijn eigen karakter en de wijk is opgedeeld in spreekwoordelijke dorpjes.
Lees hier wat Nobelhorst nog meer zo’n aantrekkelijke buurt maakt ►

Vogelhorst

Met een meer als middelpunt is Vogelhorst een villawijk die de natuur omarmd heeft. Je hebt in de wijk de mogelijkheid om exclusief te wonen in een zelfontworpen vrijstaand pand, zonder het samenhorigheidsgevoel met andere bewoners te verliezen. Bovendien biedt Vogelhorst de optie om welstandsvrij te bouwen. Je kunt hier vrij wonen zonder de gemakken van de stad achter je te laten.
Ontdek hier of wonen in Vogelhorst iets voor jou is ►

Overgooi

Een andere prachtige plek om je te vestigen is Landgoed Overgooi. Deze riante villawijk biedt ruime kavels waarop in alle vrijheid gebouwd kan worden aan je droomwoning. Met een golfbaan en ruitervereniging om de hoek en andere voorzieningen dichtbij, ben je in de wijk Overgooi van alle gemakken voorzien.
Ontdek hier of Overgooi iets voor jou is ►

Almere DUIN

De opzet van Almere DUIN is iets anders dan die van de andere projecten in de stad. Het kustgevoel staat in deze nieuwe wijk namelijk centraal. Met echte duinen, schelpenpaden en grovere natuur waan je je hier bijna op een schiereiland. In de wijk DUIN neem je het vakantiegevoel mee naar huis, maar behoud je de gemakken van het wonen in een stad, inclusief alle voorzieningen.
Lees hier meer over Almere DUIN ►

Goldewijk is jouw partner voor nieuwbouw

Met tal van nieuwbouwprojecten in Almere is de keuze voor nieuwbouw ruim aanwezig. De centrale ligging van Almere maakt deze omgeving tot een populaire plek om nieuwbouwprojecten te realiseren. Ben je van plan om een huis te laten bouwen? Met bouwbedrijf Goldewijk heb je de ideale partner om jouw droomwens tot realiteit te maken. Met ruim 160 jaar ervaring in bouwinnovatie zijn we een toonaangevende aannemer in de regio Almere. We staan je bij van a tot z: van woonwens tot droomhuis. Doordat we gevestigd zijn in Almere, zijn we bekend met de mogelijkheden en de lokale ondernemers uit de regio. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan

Deel deze pagina