Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Kavels in Almere

12 juni 2020

Naast een reeks bestaande nieuwbouwprojecten zijn er ook kavels in Almere om zelf een woning op te realiseren. De opties voor zelfbouwkavels in Almere zijn ruim. Verspreid over verschillende wijken met elk hun eigen uitstraling kun je in alle rust jouw droomlocatie uitzoeken. We lichten de mogelijkheden graag toe.

Waarom een kavel in Almere?

Almere is de grootste zelfbouwstad die er in Nederland te vinden is. Voor elk budget, hoe groot of klein dan ook, is er een mogelijkheid aanwezig om een woning in Almere te realiseren. Het diverse aanbod kavels in Almere geeft een ruime keuze en dat maakt Almere dé plek voor jouw woontoekomst. Zelfbouw in Almere is de beste keuze voor jou, omdat:

  • Je enorm veel keuzevrijheid hebt
  • Er voor elk budget een mogelijkheid is
  • Je dicht bij de stad en andere voorzieningen gaat wonen
  • Almere centraal gelegen is 
  • Er genoeg te beleven valt in Almere

 

Van kavel naar droomwoning

Met zelfbouw wordt bedoeld dat je zelf de opdrachtgever bent voor de bouw en dus de verantwoordelijkheid hebt dat de constructie van jouw droomhuis goed verloopt. Van begin tot eind ben jij de eindverantwoordelijke, van de eerste potloodstrepen van de schets tot de laatste steen. Ook de aanvraag van vergunningen en andere verplichtingen vallen onder jouw hoede. Uiteraard is het mogelijk dat een partij zoals Goldewijk je bijstaat bij het hele proces. Wij kunnen het gehele traject uit handen nemen en zorgen ervoor dat jouw droomhuis gerealiseerd wordt. 

Het type woning dat gebouwd wordt op de kavel staat niet persé vast. In Almere is de mogelijkheid aanwezig voor de realisering van een rijwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaand pand. Zolang je de juiste kavel voor het juiste project hebt, kun je jouw vrijheid helemaal de vrije loop geven. Al een kavel op het oog? Stel je droomhuis samen met onze Home Configurator. 

Stel je droomhuis samen

 

Diverse kavels voor zelfbouw in Almere

Almere kent een aantal prachtige locaties met kavels die geschikt zijn voor zelfbouw. Zo zijn er diverse kavels beschikbaar in de wijk Nobelhorst, een wijk waar het gevoel van dorps wonen naar boven wordt gehaald en waar de natuur een prominente plek heeft. Wil je wat ruimer wonen, dan is Overgooi een prachtige locatie aan het Gooimeer. Met ruimte kavels en veel natuur is het mogelijk om in alle rust te genieten.

Zie jij een zelfbouwkavel in Almere wel zitten?

Klinkt de vrijheid van het zelf realiseren van een woning je als muziek in je oren? Bij Goldewijk ondersteunen we je graag bij de realisatie van nieuwe droomwoning. Met meer dan 160 jaar ervaring in bouwinnovatie zijn wij een toonaangevende aannemer in Almere.  Met volop aandacht voor jou als klant, een continue focus op vernieuwing en toepassing van de nieuwste innovaties leveren wij stijlvol woonplezier. Doordat ons kantoor in Almere is gevestigd, kennen we de omgeving bovendien als de beste. Ben je geinteresseerd in het laten bouwen van een en huis en ben je benieuwd naar de opties? We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je door te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan

Deel deze pagina