Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

165 jaar

Goldewijk is jarig

5 mei 2020

Dit jaar viert Goldewijk een bijzondere verjaardag. 165 jaar jong zijn we. In deze tijd beseffen we de grote veranderingen die bij het leven horen, vanwege het coronavirus maar al te goed. In onze lange geschiedenis hebben we als bedrijf veel meegemaakt. Als familiebedrijf hechten we waarde aan continuïteit. Dat geeft moed, steun en een positieve kijk vooruit. We vieren onze verjaardag klein. Omdat we vertrouwen op de mooie verjaardagen die nog komen gaan.

We ontwikkelen door: Urban Village

Dat we onze verjaardag klein vieren betekent niet dat we stilstaan. Integendeel. We zijn met onze projecten volop in voorbereiding en in uitvoering. Daarbij werken we hard aan de ontwikkeling van ons nieuwe concept Urban Village. In Flevoland gaan we komende jaren dit concept samen met partners realiseren. Wil jij mee participeren of mee investeren in het bouwen van de toekomst? Stuur dan een reactie naar info@goldewijk.nl o.v.v. Urban Village. 

De toekomst in met Urban Village

Urban Village is het antwoord op de nieuwe marktvraag van wonen. Het antwoord op een andere manier van bouwen in de toekomst. Een aanpak waarin wij onze traditioneel gebouwde woningen verder gaan prefabriceren. Onze verjaardag gebruiken we om te investeren in onze toekomst en die van jou.

Deel deze pagina