Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Eclectische bouwstijl

De stijl die bij jou past

5 mei 2019

We bouwen in iedere stijl. En dat maakt onze woningen gewild. Toch kan het zijn dat jij kiest voor een stijl die niet helemaal tot onze standaard stijlen behoort. Is dat erg? Nee hoor… daarvoor hebben we juist onze maatwerk aanpak.

Omdat veel mensen kiezen voor uniforme stijlkenmerken, hebben wij in onze catalogus gekozen voor vijf verschillende stijlen. Deze noemen wij ook wel de woonkarakters. Met onze Classic refereren we naar de Oud Hollandsche stijl. De Pure is typisch jaren dertig. Rustiek is natuurlijk onze landelijke stijl. Met de Urban ga je voor zakelijk modern. En de Sense is meer licht en Scandinavisch.

In een maatwerk woning ontwerpen we een woning naar smaak. Dan passen we details en vormgeving aan op jouw individuele wensen. Het is mogelijk om allerlei stijlen te combineren. Zo’n stijl is Eclectisch. We voegen dan onderdelen uit de verschillende bouwstijlen samen tot een geheel. Daarvoor kennen we natuurlijk de stijlen van de verschillende bouwperiodes goed. 

De Eclectische stijl is ontstaan toen er nieuwe methoden en materialen ontstonden om mee te bouwen. Toch waren er al veel stijlen in de oude perioden die mensen aanspraken. Op deze manier zijn er combinaties van oude stijlen en nieuwe materialen ontstaan. Hiermee kon je dan zelf een stempel op je huis drukken. Wel zo persoonlijk.

In een ontwerp gesprek bespreken wij met jou, jouw persoonlijke voorkeuren. Omdat een maatwerk woning best wel bewerkelijk is, kost dit meer dan een cataloguswoning. Zo beginnen de cataloguswoningen rond de 250.000 euro en die van een maatwerk woning bij circa 500.000 euro. Dat is best een verschil. Omdat beide woningen je veel te bieden hebben, is het altijd goed om in een gesprek te bespreken wat het beste in jouw situatie past. Heb je interesse om jouw woonwensen door te nemen?

Maak direct een afspraak

Deel deze pagina