STIJLVOL WOONPLEZIER Voorliefde voor design en vakmanschap

Onze filosofie

Goldewijk heeft een rijke historie in het ontwerpen en bouwen van huizen. Met passie voor wonen, aandacht voor onze klanten en bijzondere architectuur. In onze woningen zit karakter. Dat zie je, dat ervaar je, dat voel je.

Stijlvol woonplezier

Een huis met karakter

Voor Goldewijk staat woonplezier centraal. Dat zie je direct aan onze huizen. Het voelt aangenaam en de entree nodigt je uit.

Met het ontwerpen van onze huizen hebben we vanaf ons bestaan de aandacht voor de nieuwe bewoners voorop gehad. Het is onze zorg om een huis zo te ontwerpen en te bouwen dat jij er prettig in leeft.

Een Goldewijk woning wordt gekenmerkt door een fijne indeling, individuele architectuur, stijlvolle details en vanzelfsprekend een perfecte kwaliteit door onze traditionele bouwwijze.

Een woning met karakter, dat is een Goldewijk woning altijd geweest en dat zal in de toekomst altijd zo blijven.

Vraag direct onze brochure aan

Stijlvol wonen

Vorige
Volgende

Woongemak

Wanneer je de sleutel krijgt van je nieuwe huis wil je lekker wonen. Ook in de stappen naar dit bijzondere moment wil je dat alles goed geregeld is. Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van particulieren woningen maakt dat wij hierin alles uit handen nemen. Zo maken wij het ontwerp, regelen de tekeningen en berekeningen. 

 

Verzorgen voor jou de vergunningen en helpen je met de keuzes die je moet maken op weg. Zo heb jij alle tijd om je huis tiptop te maken met het uitkiezen van de nieuwe inrichting, keuken en badkamer. En als jij dat wilt,  dan adviseren wij je hierin ook samen met onze interieurontwerpers.  

Architectuur

Woonkarakter

Iedereen heeft zo zijn haar eigen smaak, wij noemen dat woonkarakter. Ben je meer voor een landelijke uitstraling of ga je liever voor moderne strakke lijnen? Zoek je iets klassieks of misschien wel retro? Met de woonkaraktertest helpen wij jou met het maken van jouw woonkarakter. Dat is niet alleen leuk , maar ook handig! Want zo wordt het kiezen uit een van onze woonmodelen of stijlen weer een stukje makkelijker. Tijdens een afspraak bespreken we wat jouw woonkarakter is. Ervaar het zelf en maak direct een afspraak.  

 

 

Creëer jouw droom

Je droomhuis samenstellen is een leuke bezigheid. Welk model past bij jou,  wat is je ideale indeling? Via de woningconfigurator ontdek je de mogelijkheden ruimschoots.

Stel hier je droomhuis samen

 

 

Wij helpen je

Weet jij al welk huis bij jou past? Of heb je nog vragen hoe wij bouwen? Precies op deze en andere vragen helpen wij je graag op weg. Maak een afspraak of bel 085-7501050. Dan spreken wij elkaar snel.