Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Koninklijk wonen

Je eigen droomhuis bouwen

27 april 2019

Koninklijk wonen is misschien niet voor iedereen weggelegd. Een kasteel om te bouwen is dan ook niet alledaags. Toch kun je met de juiste woonstijl de sfeer die bij het gevoel van koninklijk wonen past wel goed realiseren. En precies die sfeer bepaal jijzelf. 

Wat direct opvalt in een paleis of kasteel zijn de weldadige entree en prachtige trappenhuizen. Door de entree van je huis in het midden te situeren en daaromheen de kamers te maken, vormt deze de kern van je huis. Door deze speciaal te maken met extra ruimtelijkheid van bijvoorbeeld een vide, luxe trap of sfeervolle verlichting, krijgen de verdiepingen onderling een echte verbinding in uitstraling. Ook licht van buitenaf draagt bij aan de sfeer die koninklijk aanvoelt. 

Samen met de architect bepaal jij de beste locatie van de entree en het trappenhuis van jouw woning. In een ontwerpsessie gebruiken wij vaak de kern als belangrijk uitgangspunt. De ligging van de omliggende kamers op de licht- en zichtlijnen van jouw huis zijn dan het beste te organiseren. Het zijn deze lijnen die wij inzetten om de ruimtelijkheid en speelsheid van een ontwerp te maken. 

In een vrijblijvende kennismaking helpen wij je met je eerste ideeën op weg. Kijken naar de zonligging van jouw kavel en helpen je zo op weg met het ontwerp van jouw eigen koninklijk huis. Wil je ook een gratis zonnewijzer? Vraag deze aan; bel of mail ons. 

 

Deel deze pagina