BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Vorige
Volgende

Bouw je eigen huis in Almere DUIN

Naast de ruime selectie projectmatige koophuizen is er ook een mogelijkheid om zelf een woning te realiseren in de wijk. Beschikbare kavels in DUIN Almere variëren in grootte van 200 tot 310 m2. Zolang het beeldkwaliteitsplan nageleefd wordt, kan je geheel vrij werken aan een eigen droomwoning. Dit plan garandeert dat de uitstraling van de wijk als geheel niet verloren gaat en dat de eenheid behouden blijft. Meer weten?

Neem contact met ons op ► 

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen
Pure
Sense
Rustic
Modellen
Koh-i-Nor
Diamant
Florentiner
Kristal
Radiant

DUIN Almere

Met het zicht op Amsterdam, gelegen aan het IJmeer, bevindt zich de nieuwe wijk DUIN. Deze nieuwbouwwijk in Almere biedt een uniek stukje woonervaring in een nieuw duinlandschap. Breng de kustervaring naar huis door je hier te vestigen.

DUIN Almere brengt de natuur dichtbij

DUIN is een uniek wijk in Almere die het kustleven naar de stad toebrengt. Met tal van voorzieningen en een unieke uitstraling is DUIN in Almere een prachtige plek om te wonen. Verder biedt wonen in de wijk het volgende:

  • Centraal gelegen, onder andere dicht bij Amsterdam
  • Leven met de natuur om je heen
  • Geniet van een bruisend centrum
  • Neem het vakantiegevoel mee naar huis
     

DUIN Almere: waan je bij de kust

DUIN in Almere is een andere wijk dan je wellicht normaal gesproken tegenkomt. De unieke opzet en realisatie van de woonwijk is tevens de grootste charme. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, tal van bossen en stranden waan je je haast aan de kust. DUIN in Almere is net even wat ruiger dan andere wijken. Je vindt hier minder strak aangeharkte perkjes en rechte stoepen, maar schelpenpaden en grovere natuur.

Woonstraten slingeren door de wijk en ook hoogteverschillen zijn aanwezig. DUIN biedt een unieke manier van wonen, zonder in te leveren op voorzieningen. Amsterdam ligt om de hoek en ook in Almere zelf is er meer dan genoeg te doen. Leven in de natuur én een bruisend centrum naast de deur, dat is wat wonen in Almere DUIN te bieden heeft.

Wordt DUIN jouw nieuwe thuis?

Ben je toe aan een frisse wind en zie jij wonen in DUIN Almere wel zitten? Wij bij bouwbedrijf Goldewijk denken graag met je mee over de mogelijkheden die wonen in DUIN biedt. Met meer dan 160 jaar ervaring in bouwinnovatie zijn wij een toonaangevende aannemer in Almere en daarbuiten. Met volop aandacht voor jou als klant, een continue focus op vernieuwing en toepassing van de nieuwste innovaties leveren wij stijlvol woonplezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan