BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Achterveld - Utrecht

Vorige
Volgende

Bouw je droomhuis in Achterveld

Zelf een huis (laten) bouwen in Achterveld (Utrecht), helemaal volgens jouw eigen inzichten. Op maat gemaakt, aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen. Klinkt ideaal, maar wat als je maar weinig tijd hebt? En geen ervaring met zelfbouw? Het kopen van een bouwkavel is namelijk anders dan het kopen van een standaard nieuwbouwhuis. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woning. Het biedt veel vrijheid, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee en kost tijd en energie. Daarom helpt Goldewijk je deze verantwoordelijkheden uit handen te nemen én bouwen wij jouw droomhuis.  

Neem contact met ons op ► 

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen
Rustic
Pure
Sense
Modellen
Briljant
Diamant
Kristal
Robijn

Heerlijk ontspannen wonen Achterveld

De plaats Achterveld ligt ten oosten van de gemeente Leusden, op slechts 7 kilometer van Amersfoort. Zeg je Achterveld, dan zeg je gezelligheid. Het dorp heeft een pittoresk centrum met nieuwe woningen en een nieuw dorpsplein. Hier ontmoet je je buren en dorpsgenoten tijdens de diverse evenementen en activiteiten die er door het hele jaar heen worden georganiseerd. Een bloeiend verenigingsleven waarvoor vrijwilligers zich inzetten en de mooiste natuur binnen handbereik maken wonen in Achterveld speciaal.

Kavels in Achterveld

Speciaal voor de bouwkavels op Veld 1, 2 & 3 hebben wij een aantal voorbeeldontwerpen gemaakt die passen binnen de kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan. Om je te laten zien wat er zoal mogelijk is op de kavels en, ook belangrijk, wat dat ongeveer kost. Van levensloopbestendige woning tot grote gezinswoning. 

Heb jij interesse in een huis in Achterveld? Wacht niet langer en neem nu contact op. We bespreken dan snel alle mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan