Kant en klaar huis bouwen Sneller & tot wel 30% goedkoper bouwen

Kant en klaar huis bouwen

Hoe fijn zou het zijn als je zorgeloos je eigen droomhuis zou kunnen samenstellen en kunt bouwen op een plaats naar keuze? Goldewijk helpt je daar graag bij. Jij geeft je wensen aan, wij helpen om deze te realiseren.

Direct benieuwd naar de mogelijkheden? Stel hiernaast je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem contact op

Een kant en klaar huis laten bouwen door Goldewijk

Bij het laten bouwen van een kant en klaar huis kan Goldewijk je helpen. Via onze huis configurator stel je zelf je perfecte droomhuis samen. Na afloop hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte met alle gekozen opties en de totaalprijs. Lijkt dit je wat? Dan gaan we tijdens een fysieke afspraak samen in gesprek om de opties te bespreken en de start van de bouw werkelijkheid te maken.

Stel hier je eigen huis samen

De kosten van een kant en klaar huis

Nu de huizenmarkt roodgloeiend is, is het een laten bouwen van een kant en klaar huis een hele aantrekkelijke optie. De kosten van een kant en klaar huis zijn vaak tot wel 30% lager en de bouw gaat ook een stuk sneller dan het bouwen van een traditioneel huis. Een prefab woning is dan ook het alternatief voor de toekomst. Door onze huis configurator te doorlopen kun je direct zien wat jouw droomhuis kost!

Bekijk jouw prijs

Kies je eigen opties

Je kunt een kant en klaar huis zo duur of goedkoop maken als je wil. Dit is volledig afhankelijk van de wensen die je hebt. Zo zijn er in onze woningconfigurator verschillende opties te kiezen zoals:

  • De afmeting van het woonoppervlakte
  • De bouwstijl
  • De steensoort van de buitenmuur
  • Volledig afgebouwd of casco oplevering
  • Het soort dak
     

 

Voorbeelden van onze kant en klare huizen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot een kant en klaar huis? Wij beantwoorden graag alle vragen die jij nog hebt!

Neem contact op