Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Urban Village

Een nieuwe trend in bouwen?

21 november 2021

Wie wil er catalogusbouw?

Goldewijk was de eerste catalogusbouwer van Nederland. Meer dan 10.000 woningen zijn er door ons gerealiseerd met het beproefde traditioneel bouwen concept. De vraag was dus ongekend groot en vanwege de betaalbaarheid van deze vrijstaande woningen met overwegend schuine kap nog steeds interessant voor een grote doelgroep.

Tijden veranderen

Tegelijkertijd leven we in een dynamische periode. Trendwatcher Adjiedj Bakas schrijft in zijn nieuwe boek 'Het tijdperk van Chaos' over de ontwikkelingen waarin wij leven. Beklijven de ontwikkelingen van ons leven nu onze toekomst? In een inspirerende promo maak je kennis met zijn denkbeelden en vooruitziende blik op de toekomst. In het boek lees je meer over de visies en ontwikkelingen daarachter. Kortom, een aanrader.

Urban Village

Als Goldewijk zien wij al jaren vele veranderingen in bouwen, wonen en de maatschappij. In een inspirerende zoektocht maakten wij kennis met Adjiedj Bakas en door een mooie samensmelting van onze ideeën en inzichten ontstond een nieuwe kijk op wonen in de toekomst. Het begin van het Urban Village concept. In het boek 'Het tijdperk van Chaos' lees je hier ook kort over.

Inmiddels is de ontwikkeling van het concept verder vormgegeven. En werken we het concept met partners verder uit. Wil je meer informatie ontvangen of partner worden? Lees verder

 

Deel deze pagina