Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Sanitair en tegelwerk

De grootste collectie van Nederland

13 juli 2019

Wanneer je een huis laat bouwen is de perfecte keuze maken van de badkamer en het toilet een leuke bezigheid. Maar hoe kies je nu precies die badkamermeubelen die niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn? Bij GJ Meijer Sanitair en Tegels in Almere-Buiten helpen de specialisten jou precies bij de beste keuze. 

Met bijna 25 jaar ervaring en 4500 m2 showroom heeft GJ Meijer Sanitair en Tegels de perfecte ambiance om jou perfect te helpen bij het kiezen van de juiste indeling en stijl die jij wilt. Zo heb je keuze uit een groot aantal A-merken, waaronder Villeroy & Boch, Beterbad Xenz, Hans Grohe, Piet Boon, Porcelanosa en nog veel meer merken. GJ Meijer Sanitair en Tegels is uitgeroepen tot badkamerdetaillist van het jaar. Een prachtige bekroning voor dit Goldewijk partnerbedrijf in Almere. 

In samenwerking hebben wij in onze Goldewijk woning een prachtige badkamer en toilet opgenomen. In de homeclick huisconfigurator en de technische omschrijving, die je aan het eind van de selectie kunt downloaden lees je precies de selectie die wij voor jou hebben samengesteld. Wil je iets anders? Dan helpt de adviseur van Meijer je daar natuurlijk ook mee.

 

 

 

Deel deze pagina