Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Samen ondernemen in Goldewijk

Ondernemers Nico en Richard

11 november 2018

De bouw is volop in beweging, krapte op de arbeidsmarkt, wachttijden bij aannemers en kwaliteit die onder druk staat. Het zijn allemaal zaken die toekomstige klanten van een vrijstaande of twee onder een kap woning liever niet horen. Het is een tijd waarin ondernemen in de bouw vraagt dat ondernemers tijdig schakelen om met deze nieuwe uitdagingen in de markt om te gaan.

Nico Goldewijk (links) en Richard de Moel (rechts) zijn beide voor 50% eigenaar en ondernemer van de Goldewijk bedrijven in Almere en Doetinchem. Wij staan samen voor een aanpak waarin een goede dialoog met onze klanten altijd voorop staat. En deze aanpak werkt. We starten een bouwproces eerst met een goede inventarisatie van de klantwensen en een gesprek waarin we fijn met elkaar kennismaken. Op die manier zorgen wij ervoor dat de wensen en mogelijkheden tot een realistisch beeld worden samengebracht. En ervaren wij en onze klanten samen of we goed bij elkaar passen. Dit is belangrijk om een betrokken houding en een gezonde dialoog samen te hebben tijdens het hele bouwproces.

Zo leggen we duidelijk de prijsconsequenties van verschillende woonmodellen toe. Bespreken we vooraf de stappen in het bouwproces met een realistische bouwtijd en benoemen we ook een concrete opleverdatum. Komt er duidelijkheid over de budgetkaders waarmee wij dienen te ontwerpen en bespreken we duidelijk wat de mogelijkheden zijn die de klant hierbij mag verwachten.

Wij zijn in het proces nauw betrokken en aanspreekbaar voor onze klanten. Dit lukt ons, omdat wij het aantal woningen wat wij willen bouwen per jaar slim organiseren. Dit betekent keuzes maken aan de voorkant. Een van deze keuzes is het werken met een cataloguswoning als basis, waarin nog veel vrijheid is voor individuele woonwensen.

Onze jarenlange goede naam en fijne werksfeer zorgen ervoor dat medewerkers lang bij ons bedrijf werken en wij ook in deze tijd nog steeds goed aan personeel kunnen komen. Door niet in te boeten aan kwaliteitsdenken is het aantal woningen bij ons gemaximaliseerd. Zo houden wij controle over de kwaliteit en leveren wij zekerheid in het nakomen van afspraken.

Zowel Nico als Richard hebben een jarenlange ervaring in het bouwen van woningbouw, catalogusbouw en villa architectuur. Nico is opgegroeid als telg van het aannemersgeslacht Goldewijk (5e generatie) en Richard heeft zijn ervaring als ingenieur met een brede ervaring opgedaan bij landelijk werkende woningbouwers. Inmiddels werken Nico en Richard 10 jaar samen aan de formule van Goldewijk zoals deze nu is.

In onze brochure lees je alles over de aanpak van Goldewijk. Wil je daar meer over weten? Vraag de brochure hier aan en wij sturen je de Goldewijk brochure gratis toe.

 

 

Deel deze pagina