Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Familiebedrijf sinds 1855

Familiebedrijf met 160 jaar bouwgeschiedenis. 

10 juni 2017

Van oudsher is Goldewijk een familiebedrijf uit het oosten van het land. In 1855 is ons bouwbedrijf opgericht en zodoende bestaan wij al meer dan 160 jaar. Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel en daar voel ik mij ook thuis bij. Mijn vader, die de ontwikkeling heeft doorgemaakt van een kleine aannemer tot aan een landelijk opererend bouwbedrijf is inmiddels gestopt in het bedrijf en ik heb het stokje van hem overgenomen. Ons bedrijf bevindt zich nu met een prachtige hoofdvestiging in Almere Buiten, centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. Vanaf de A6 / A27 bereik je ons kantoor binnen een paar minuten.

De tijd dat klanten nog veel zelf wilden doen ligt achter ons. De klant wordt door ons vanaf het begin van het bouwen van het huis tot de oplevering intensief geholpen om de beste keuzes te maken. Wij werken met een vast kernteam en houden alles in eigen hand. De verkoop, engineering en de bouw gecombineerd met vaste partners is de basis van ons succes en zo werken wij al jaren met veel plezier. In de voorbije jaren is er veel gebeurd en de toekomst van Goldewijk ziet er door de nieuwe vooruitzichten goed uit. Als ondernemer moet je alert zijn en is het essentieel om actueel te blijven en in te springen op trends en de laatste digitale technieken op te pakken. Waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding als ook kwaliteit bij ons bovenaan staan.

Op onze nieuwe website vind je een configurator en kun je tevens je woonkarakter ontdekken en zien welk type huis bij jou past. Wij hebben 16 vrijstaande woonmodellen ontwikkeld, die in een 5-tal stijlen uit te voeren zijn. Ongekend veel mogelijkheden, maatvoeringen, indelingen dus om je huis helemaal naar jouw wens samen te stellen. Een woning op maat dus, tevens toepasbaar op onze rijwoningen en twee onder een kapwoningen. Jouw ideeën vertalen wij in een tekening en laten zo jouw droomhuis tot leven komen, mede door de prachtige sfeerbeelden krijg je zo een duidelijke indruk. Een heldere offerte geeft je gelijk een goed inzicht en zorgt niet voor eventuele verrassingen, dat is wel zo prettig. Dit alles zorgt er voor dat wij een stijlvol, kwalitatief goed huis met een betrouwbare levering voor een betaalbare prijs kunnen bouwen. En wil je liever helemaal maatwerk, dan kan dat natuurlijk ook.

De wens van de klant is belangrijk, persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons vooraan. Neem eens een kijkje op onze website en laat je inspireren. Veel woonnieuws, stijlkenmerken vind je daar terug. En indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen, wij zijn je graag van dienst.

Wellicht tot binnenkort.

Nico Goldewijk en Richard de Moel

Deel deze pagina