Architect in Almere en Doetinchem Realiseer jouw droomhuis met Goldewijk

Architect in almere en doetinchem

Is je eigen woningen bouwen jullie droom? En zoek je een architect die precies weet wat de bouw kost? Laat je dan inspireren door de Goldewijk woning aanpak. Een prachtig huis, op maat voor jouw gezin. Goldewijk zorgt voor het ontwerp, de vergunning en de realisatie.

Huis configurator

Wil je graag zelf direct aan de slag? Maak dan gebruik van onze 'Huis configurator'. In maar 6 stappen heb je direct een idee hoeveel jouw huis ongeveer kost om te bouwen.

Neem contact op

Wil je een woning laten ontwerpen door een bouwer met de ervaring van duizenden woningen op zijn naam? Goldewijk begeleidt jullie als architect en villabouwer van A t/m Z. Neem gerust eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw woondromen werkelijkheid te maken.

Neem contact met ons op

Bouwen met een architect: hoe werkt dat?

In een vrijblijven kennismakingsgepsrek maak je kennis met onze adviseur-ontwerper. Je woonwensen inventariseren wij op een fijne ongedwongen manier. We bespreken direct enkele mogelijkheden van stijlwensen en passende woningindelingen. Met als leidraad een helder budget en een duidelijk stappenplan is de inventarisatie snel compleet. Onze architecten werken hierna naar wens een ontwerp uit passend bij jouw wensen en budgettaire mogelijkheden. In een aantal vervolg gesprekken komen we dan snel dichtbij jouw ideale woning. 

Lees meer over villabouw met Goldewijk 

Stijlvol wonen in een woning op maat

Binnen onze aanpak laten we je graag inspireren door een aantal fijnen woontrends. En natuurlijk kun je daarbij altijd kiezen uit minimaal vijf woonstijlen: Classic - Oud-Hollands, Pure - Jaren 30, Rustic - Landelijk wonen, Urban - Modern design of Sense - Scandinavisch wonen. Welke smaak je ook hebt, we helpen je graag bij het realiseren van jullie droomhuis.

Lees meer over de verschillende bouwstijlen