Villa bouwen Volledig afgestemd op jouw wensen

Villa bouwen

Een villa laten bouwen? Dan gaat waarschijnlijk een droom in vervulling. Je hebt misschien al helemaal in gedachten hoe jouw woning eruit moet komen te zien. Heeft jouw villa een strakke stijl met een moderne en luxe inrichting? Of heeft jouw droomhuis juist een landelijke stijl met rustieke en sfeervolle afwerking? Bij Goldewijk helpen we je graag om dé villa te ontwerpen en te bouwen waar jij je thuis voelt. Lees snel verder voor alle mogelijkheden om jouw eigen villa te bouwen!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over je eigen villa bouwen? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren!

Neem contact met ons op

Betrokken van ontwerp tot sleuteloverdracht

Als je de beslissing hebt genomen om je eigen villa te bouwen, dan mag je gaan bedenken hoe het huis eruit komt te zien. Je kunt een woning uit de catalogus kiezen of door ons een persoonlijk ontwerp laten maken. Ook als je voor een cataloguswoning kiest, heb je alle vrijheid in het bepalen van de afmetingen, indeling en de afwerking van jouw villa. Bij Goldewijk vinden we het belangrijk om betrokken te zijn van het ontwerp van je huis tot je de sleutel in handen hebt. Om jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zorgen wij voor de tekeningen, alle berekeningen en vragen wij alle benodigde vergunningen aan. Zo hoef jij alleen het huis in te richten om van je nieuwe huis een thuis te maken.

Stel je eigen villa samen

Wil je alvast een beeld krijgen van hoe jouw villa eruit ziet? Stel dan je eigen huis samen met onze huisconfigurator. Met deze handige tool kun je zelf de grootte en indeling bepalen, en alle opties toevoegen die je wilt. Als je klaar bent, zie je een afbeelding van de woning die jij hebt samengesteld. De prijs om de samengestelde villa te bouwen vermelden we er direct bij. We vinden het namelijk belangrijk dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Stel je eigen villa samen met de huisconfigurator

Woningbouwer pur sang

Wij zijn woningbouwer pur sang: Goldewijk heeft al meer dan 160 jaar ervaring in het bouwen van huizen. Bij onze klanten staan we bekend om onze passie, vakmanschap en betrokkenheid, die wij graag gebruiken om jouw villa te bouwen.

 Vraag direct onze brochure aan

Neem contact op
Villa bouwen met bouwbedrijf Goldewijk