ZELFBOUW IN LELYSTAD Ik bouw mijn huis in Lelystad

Zelf bouwen

Waar je ook gaat bouwen in Lelystad, de bouw van je eigen woning is een bijzonder moment in jouw leven.

Goldewijk is specialist in zelfbouw. Sinsds 1855 hebben wij meer dan 10.000 woningen gerealiseerd. 

zelfbouw in lelystad

Bouw je eigen droomhuis

Wist je dat Flevoland de grootste zelfbouwstad van Nederland heeft? Niet voor niets is Goldewijk daarom gevestigd in Almere.

Je vindt zelfbouwkavels in verschillende plaatsen in Flevoland en zeker ook in Lelystad. Actueel zijn de gebieden Schoener, Buitenhof en Warande.

Allemaal locaties waar Goldewijk ook jouw droomhuis kan meehelpen bouwen.

Neem contact met ons op

Droomhuis in Lelystad

Vorige
Volgende

Architect & Aannemer

Goldewijk heeft eigen architecten en is zelf ook aannemer. Wij realiseren cataloguswoningen en maatwerk villa's. Zo bieden wij je een breed assortiment betaalbare woningen tot en met exclusief individueel ontworpen villa's.

 

In onze woonwinkel aan de Midwaystraat 1 in Almere adviseren wij jou over de mogelijkheden van zelfbouw, het ontwerp en de kosten van het bouwen van een woning. 

Professionals

Ervaren archtitect en bouwer

Samen met onze adviseur of architect spreken wij jouw woonwensen door. Bekijken de mogelijkheden van de bouwkavel. En adviseren je over bouwmaterialen, architectuur, vergunning en nog veel meer.

Kavelkaart en prijsklassen

Op de website van de gemeente Lelystad staan de kavels met prijs duidelijk gepresenteerd. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van een goede bouwkavel. En natuurlijk ook bij het ontwerp en de bouw van jouw eigen droomwoning.

Maak direct een afspraak

Bouwbudget

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen woning? In onze woningconfigurator kun je zelf jouw droomhuis samenstellen. Kijk zelf wat het kost.

Direct berekenen