ZELFBOUW IN ALMERE Ik bouw mijn huis in Almere

Zelf bouwen

Waar je ook gaat bouwen in Almere, de bouw van je eigen woning is een spannende en leuke aangelegenheid.

Goldewijk is specialist in zelfbouw. Sinsds 1855 hebben wij meer dan 10.000 woningen gerealiseerd. 

zelfbouw in almere

Bouw je eigen droomhuis

Wist je dat Almere de grootste zelfbouw stad van Nederland is? Niet voor niets is Goldewijk daarom ook gevestigd in Almere.

Je vindt zelfbouwkavels in verschillende staddelen. Actueel zijn de gebieden Duin en Boomrijk gelegen in het Olympiakwartier van het stadsdeel Almere Poort. In Almere Hout liggen de wijken Nobelhorst en villapark Vogelhorst. In Almere haven ligt het prachtige landgoed Overgooi. En natuurlijk staat Almere ook bekend om het bijzondere initiatief van het landschap Oosterwold. 

Allemaal locaties waar Goldewijk ook ervaring heeft met zelfbouw. 

Neem contact met ons op

Droomhuis in Almere

Vorige
Volgende

Architect & Aannemer

Goldewijk heeft eigen architecten en is zelf ook aannemer. Wij realiseren cataloguswoningen en maatwerk villa's. Zo bieden wij je een breed assortiment betaalbare woningen tot en met exclusief individueel ontworpen villa's.

 

In onze woonwinkel aan de Midwaystraat 1 in Almere adviseren wij jou over de mogelijkheden van zelfbouw, het ontwerp en de kosten van het bouwen van een woning. 

Professionals

Ervaren specialisten

Samen met onze adviseur of architect spreken wij jouw woonwensen door. Bekijken de mogelijkheden van de bouwkavel. En adviseren je over bouwmaterialen, architectuur, vergunning en nog veel meer.

Kavelkaart en prijsklassen

Op de website van de gemeente Almere staan de kavels met prijs duidelijk gepresenteerd. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van een goede bouwkavel. En natuurlijk ook bij het ontwerp en de bouw van jouw eigen droomwoning.

Maak direct een afspraak

Bouwbudget

Heb jij inmiddels al ideeën over je eigen te bouwen woning? In onze woningconfigurator kun je zelf jouw droomhuis samenstellen. Kijk zelf wat het kost.

Direct berekenen