Woning laten bouwen Bouw jouw nieuwe thuis

Woning laten bouwen

Eén van de leukste én spannendste momenten in je leven? Een eigen woning bouwen. Goldewijk helpt je graag bij deze belangrijke stap. Wij willen dat jouw droomhuis precies zo wordt als dat jij je het hebt voorgesteld. Want alleen zo maak jij van je woning een nieuw thuis!

Laat jouw droomhuis werkelijkheid worden

Laat jouw woning bouwen door Goldewijk! Heb je vragen? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Kies het ontwerp dat bij je past

Voordat wij beginnen met bouwen, is het belangrijk dat wij een goed beeld hebben van hoe jij wilt dat jouw huis eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit één van onze cataloguswoningen, of een eigen ontwerp maken. Een cataloguswoning is voor een groot deel af: alleen de afmetingen, indelingen en afwerking van deze woning bepaal je zelf. Wil jij tot in de puntjes bepalen hoe jouw nieuwe thuis eruit komt te zien? Dan kun je jouw woning laten bouwen met behulp van jouw eigen ontwerp. Onze architecten denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw ideeën op papier komen te staan.

Wij nemen al je zorgen uit handen

Goldewijk heeft al meer dan 160 jaar ervaring in huizen bouwen. Bij ons ben je er dan ook van verzekerd dat jouw woning wordt gebouwd met passie en vakmanschap! Omdat wij niet willen dat jij je zorgen hoeft te maken over de oplevering van jouw huis, nemen wij jou alles uit handen: van het maken van berekeningen en tekeningen tot het aanvragen van vergunningen. Heb je hulp nodig bij de inrichting van jouw huis? Onze interieurontwerpers geven je graag advies!

Lees meer over onze interieurinrichting

Woning laten bouwen door bouwbedrijf Goldewijk