Vrijstaande woning laten bouwen Heerlijk vrij wonen

Vrijstaande woning laten bouwen

Een vrijstaande woning biedt veel ruimte om lekker rustig en vrij te leven. Wil jij een vrijstaande woning bouwen? Goldewijk helpt je bij het realiseren van jouw woondromen. Woonplezier staat bij ons centraal en dat is ook wat je in de door ons gebouwde woningen terugziet. We bouwen jouw huis met veel passie en vakmanschap, op traditionele wijze. Van ontwerp tot advies en uiteindelijk de bouw van jouw woning: Goldewijk staat voor je klaar.

Vrijstaande woning laten bouwen

Wil jij een vrijstaande woning laten bouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij horen graag wat jouw woonwensen zijn! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op

Woningen met karakter

Iedereen heeft een eigen smaak als het op wonen aankomt: een eigen woonkarakter. Daarom bieden wij veel opties wanneer wij een vrijstaande woning voor jou bouwen. Allereerst heb je bij het ontwerp van jouw nieuwe woning keuze uit een cataloguswoning of een eigen ontwerp. Bij onze cataloguswoningen heb je veel opties om de woning naar jouw smaak te vormen. Je bepaalt hierbij bijvoorbeeld zelf de afmetingen van je huis, maar ook de afwerking, indeling en andere details bepaal je zelf. Maar heb je zelf al een idee over hoe jouw nieuwbouw vrijstaande woning moet gaan worden en staat jouw droomhuis niet tussen onze cataloguswoningen? Dan kun je samen met onze architecten een eigen ontwerp maken voor een maatwerk woning.

Ontdek de veelzijdigheid van onze cataloguswoningen

Stijlvol bouwen

Klassiek, rustiek of juist urban: wanneer wij een vrijstaande woning bouwen, gebruiken we jouw favoriete bouwstijl. Wanneer we jouw woning definitief ontwerpen, of dit nu vanaf een catalogusmodel of een eigen ontwerp is, nemen wij de bouwstijl hierin op. Uiteraard krijg je de tijd om hierover na te denken: de stijl bepaalt ten slotte voor een groot deel de sfeer en het uiterlijk van jouw nieuwe woning! Onze bouwstijlen zijn toe te passen op al onze woningen, dus de keuze is geheel aan jou. Liever combineren? Dat is geen punt. We doen er alles aan om jouw vrijstaande woning precies zo te bouwen zoals jij het voor je ziet!

Bekijk onze bouwstijlen

Vrijstaande woning bouwen door bouwbedrijf Goldewijk