Vrijstaande woning bouwen Heerlijk vrij wonen

Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning biedt veel ruimte om lekker rustig en vrij te leven. Wil jij een vrijstaande woning bouwen? Goldewijk helpt je bij het realiseren van jouw woondromen. Woonplezier staat bij ons centraal en dat is ook wat je in de door ons gebouwde woningen terugziet. We bouwen jouw huis met veel passie en vakmanschap, op traditionele wijze. Van ontwerp tot advies en uiteindelijk de bouw van jouw woning: Goldewijk staat voor je klaar.


Snel naar:Woningen met karakter

Iedereen heeft een eigen smaak als het op wonen aankomt: een eigen woonkarakter. Daarom bieden wij veel opties wanneer wij een vrijstaande woning voor jou bouwen. Allereerst heb je bij het ontwerp van jouw vrijstaande woning keuze uit een cataloguswoning of een eigen ontwerp. Bij onze cataloguswoningen heb je veel opties om de woning naar jouw smaak te vormen. Je bepaalt hierbij bijvoorbeeld zelf de afmetingen van je huis, maar ook de afwerking, indeling en andere details bepaal je zelf.

Heb je zelf al een idee over hoe jouw nieuwbouw vrijstaande woning moet gaan worden en staat jouw droomhuis niet tussen onze cataloguswoningen? Dan kun je samen met onze architecten een eigen ontwerp maken voor een maatwerk woning.

Stijlvol bouwen

Klassiek, rustiek of juist urban: wanneer wij een vrijstaande woning bouwen, gebruiken we jouw favoriete bouwstijl. Wanneer we jouw vrijstaande woning definitief ontwerpen, nemen wij de bouwstijl hierin op. Uiteraard krijg je de tijd om hierover na te denken: de stijl bepaalt ten slotte voor een groot deel de sfeer en het uiterlijk van jouw nieuwe woning!

Onze bouwstijlen zijn toe te passen op al onze woningen, dus de keuze is geheel aan jou. Liever combineren? Dat is geen punt. We doen er alles aan om jouw vrijstaande woning precies zo te bouwen zoals jij het voor je ziet. Bekijk onze bouwstijlen en kies je eigen stijl 

Vrijstaande woning laten bouwen

Wil jij een vrijstaande woning laten bouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij horen graag wat jouw woonwensen zijn! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op  

Vrijstaande woning gebouwd door Goldewijk

Onze werkwijze 

Goldewijk is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij denken graag met je mee, vanaf de brainstorm fase tot aan de realisatie van je nieuwe vrijstaande woning. Concreet vertaalt dit zich naar drie disciplines: verkoop, configuratie en realisatie. 

De eerste stap is verkoop. Jouw wensen voor je vrijstaande woning bespreek je met onze afdeling verkoop. Zij brengen in jouw wensen in kaart, waar een offerte uit voortvloeit. Als de offerte akkoord is, pakken de collega's van configuratie het verder op. De woning wordt naar wens ontworpen, alle technische details komen aan bod en de voorbereiding voor de bouw wordt tot in de puntjes verzorgd. Vervolgens is het tijd voor de realisatie van jouw vrijstaande woning. Onze vakkundige bouwvakkers gaan jouw vrijstaande woning bouwen, met een heerlijk huis als resultaat.

De laatste stap is aan de bewoner(s) van de nieuwe vrijstaande woning: het een thuis maken. Dat gaat zeker lukken in een Goldewijk huis!

Over Goldewijk

De naam Goldewijk rouleert al sinds 1855 in de bouwwereld. Een lange historie, wat ervoor zorgt dat we bij Goldewijk een bak aan ervaring hebben. Nog steeds is Goldewijk een familiebedrijf, met aan het hoofd Nico Goldewijk.

Waar we ooit begonnen zijn in de Achterhoek, zijn we tegenwoordig op een centralere plek in Nederland te vinden. Vanuit ons kantoor in Almere bedienen we zowel de randstad als de Achterhoek.  

We zijn gespecialiseerd in cataloguswoningen. Bij Goldewijk waren we zelfs het eerste bouwbedrijf dat cataloguswoningen aanbood. Door de luxe uitstraling van de woningen en de vele opties, kan iedereen zijn of haar eigen stijl in het ontwerp kwijt. Bekijk alle opties in ons Home Configurator en stel je eigen huis samen.

Vraag de brochure aan

Per post
Per mail
Vrijstaande woning bouwen door bouwbedrijf Goldewijk