VILLABOUW OP MAAT Bouwen onder architectuur

Goldewijk Excellent

Wat geeft jou hét thuisgevoel? Laat je inspireren door je omgeving en je interesses. Wij ontwerpen met jou een maatwerk villa, die geheel aansluit bij jouw wensen. Een huis die uitstraalt wie jij bent. Samen met onze architecten bieden wij jou een woning onder architectuur gebouwd voor een nette prijs.

Villabouw op maat

Een goed ontwerp

Wie ben jij en wat houdt je bezig? Wat geeft jou het goede gevoel? En waardoor raak jij geïnspireerd? Zomaar de kern van een paar punten, die maken dat jij je thuis voelt. Een plek om tot jezelf te komen en waar je jezelf kunt zijn. Onze passie is het ontwerpen en creëren van die woondroom, een huis dat uitstraalt wie jij bent. Met als resultaat een villa geheel op maat.

Benieuwd naar onze werkwijze en aanbod? 

Neem contact met ons op

Stijlvol wonen

Vorige
Volgende

Design

Goed design herken je meteen, het is een samenspel van elementen. Met daarin jouw dna, individueel vormgegeven. Toepassing van hoogwaardige materialen en een bijzondere ruimtebeleving in jouw huis. 

 

Jouw manier van leven als uitgangspunt en vertaald in optima forma. Precies het design dat bij jou past.

Bouwmeesters pur sang

Samenspel van architect en bouwer

De beste kwaliteit voor jouw woning wordt gerealiseerd als de architect en bouwer samen hetzelfde doel nastreven. Het bouwmeesterschap binnen Goldewijk bestaat uit de jarenlange samenwerking van deze twee-eenheid. Het resultaat is een Goldewijk designwoning. Meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact op of vraag de brochure aan.

 

 

Woontrends

Vanzelfsprekend kun je van Goldewijk de laatste woontrends verwachten in onze architectuur. Tegelijkertijd nemen wij onze verantwoordelijkheid voor tijdloos design, waardoor een trend zijn vertaling krijgt in klasse van eenvoud. Wil je meer weten over de laatste trends en stijlen? 

Ontdek onze eigen Goldewijk woonstijlen

Ontwerp gesprek

Ben jij geïnspireerd door onze visie en manier van werken? Dan zijn wij de ideale partner om jouw droomvilla, maatwerk huis of woningverbouw mee te realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis ontwerpgesprek.