VERBOUW Specialist in projectmatige verbouw

Verbouw klus

Goldewijk is een ervaren aannemer voor jouw verbouwklus. Wij realiseren met onze eigen architecten, projectingenieurs, timmerlieden en metselaars klussen in een straal van circa 50 kilometer rondom onze vestigingen in Almere en Doetinchem. En voor grotere klussen vaak ook daarbuiten.

Voordelen

Het gemak van verbouwen met Goldewijk

Onze aanpak voor jouw verbouw klus levert je een aantal voordelen op. 

  • Snel offerte
  • Bij grotere klus 3D presentatie mogelijk
  • Bouwen doen wij in eigen beheer
  • Prijs-kwaliteit is optimaal 
  • Snelle start van werken is mogelijk
  • Vergunning organiseren wij waar nodig

 

Maak een afspraak

Verbouwinspiratie

Vorige
Volgende

Onze verbouwklussen

Als bouwer van stijlvolle woningen hebben wij veel ervaring met nieuwbouw en verbouw. Voor een grote woninguitbreiding, een complete gevelrenovatie, dakkapel of serre draaien wij onze hand niet om.

 

Ook bedrijfsmatig vastgoed verbouwen wij met regelmaat. Goldewijk is de allround specialist voor woning- en bedrijfsverbouw. 

Voor een klus op maat

verbouwspecialist

We hebben al menig verbouw gerealiseerd. Vaak voor nieuwe klanten, maar ook steeds voor onze bestaande klanten. Zo realiseren we complete verbouwingen van bestaande woningen en bedrijven of ontwerpen en bouwen we een compleet nieuwe aanbouw.

 

 

Verbouwgesprek

Wil jij jouw woning of bedrijfspand verbouwen? En zoek je een bouwer die jou helpt van idee tot aan de realisatie? In een vrijblijvend verbouwgesprek zetten wij jouw verbouw netjes op een rij. Hierna maken wij een overzichtelijke offerte van onze werkzaamheden. En kort na jouw goedkeuring en de bestellingen van de materialen gaan wij aan de slag.

Maak een afspraak

Gemak 

Omdat Goldewijk zowel architect als bouwer is kunnen wij je goed adviseren over jouw verbouw. Zowel de technische en de vergunningskant van een verbouw zijn bij ons in goede hand. In een verbouwgesprek adviseren we je precies over de mogelijkheden. Maakt direct een afspraak en bel  

085 - 750 10 10