VERBOUW Specialist in projectmatige verbouw

Voor elke verbouwing

Goldewijk is een ervaren aannemer voor jouw verbouwklus. Wij realiseren met onze eigen architecten, projectingenieurs, timmerlieden en metselaars klussen in een straal van circa 50 kilometer rondom onze vestigingen in Almere en Doetinchem. Een grotere klus buiten deze regio? Neem dan ook gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Verbouwen met Goldewijk

Ontdek het gemak van verbouwen met Goldewijk. Ongeacht hoe groot de verbouwing is, wij draaien er onze hand niet voor om. Van aanbouw tot dakkapel, van complete renovatie tot een kleine verbouwing; niks is ons te gek.

Onze aanpak voor jouw verbouwing levert je een aantal voordelen op. 

  • Ontvang snel een offerte
  • Bij grotere klus is een3D presentatie mogelijk
  • Bouwen doen wij in eigen beheer
  • De prijs-kwaliteit is optimaal 
  • Snelle start van werken is mogelijk
  • Indien nodig regelen wij de vergunning(en)


Door onze jarenlange ervaring haal je met Goldewijk een ervaren bouwpartner in huis. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden rondom (ver)bouw en bieden duurzame oplossingen. Meer weten over onze verbouw mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Maak een afspraak

Neem contact op

Verbouwinspiratie

Vorige
Volgende

Onze verbouwingen

Als bouwer van stijlvolle woningen hebben wij veel ervaring met zowel nieuwbouw en verbouw. Voor een grote woninguitbreiding, een complete gevelrenovatie, dakkapel of serre draaien wij onze hand niet om. Hoe groot of klein de verbouwing ook is, wij staan je graag bij met advies en in de realisatie van de verbouwing. 

Verbouwing bedrijfspand

Op zoek naar een bedrijf voor de verbouwing van je bedrijfspand? Ook dan ben je bij Bouwbedrijf Goldewijk aan het juiste adres. Naast verbouwingen in woningen nemen we ook regelmatig een bedrijfspand onder handen. Goldewijk is de allround specialist voor woning- en bedrijfsverbouw. 

Voor een klus op maat

verbouwspecialist

We hebben al menig verbouw gerealiseerd. Vaak voor nieuwe klanten, maar ook steeds voor onze bestaande klanten. Zo realiseren we complete verbouwingen van bestaande woningen en bedrijven of ontwerpen en bouwen we een compleet nieuwe aanbouw.

Plan de verbouwing

Wil jij jouw woning of bedrijfspand verbouwen? En zoek je een bouwer die jou helpt van idee tot aan de realisatie? In een vrijblijvend gesprek zetten wij jouw verbouw netjes op een rij. Vervolgens ontvang je van ons een overzichtelijke offerte van onze werkzaamheden. Na jouw goedkeuring op de werkzaamheden gaan we aan de slag met de voorbereidingen op de verbouwing! 

Maak een afspraak → 

Verbouwing van A tot Z 

Omdat Goldewijk zowel architect als bouwer is, kunnen wij je goed adviseren over jouw verbouw. Zowel de technische als de vergunningskant van een verbouw zijn bij ons in goede handen. In een verbouwgesprek adviseren we je precies over de mogelijkheden. Maakt direct een afspraak via 085 - 750 10 10.